Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 5: Royale fietsoverkapping in Roeselare, België

Week 5: Royale fietsoverkapping in Roeselare, België
133874 Royale fietsoverkapping Roeselare België
Werk in uitvoering 1 feb 2024

Afgelopen week is er bij Tomco in Roeselare, België, een royale dubbelzijdige fietsoverkapping geïnstalleerd. Deze overkapping, zonder extra staanders aan de buiten- en voorzijde, biedt extra ruimte voor het stallen van fietsen en zorgt voor een vlotte doorgang. De fietsoverkapping is beschikbaar in segmenten van ongeveer 4 meter breed, maar dankzij het modulaire ontwerp kan deze eindeloos worden uitgebreid. Bij Tomco beslaat de totale lengte van de overkapping maar liefst 12 meter!

Tomco heeft ervoor gekozen om aan één zijde zijwanden van hardhouten bekleding te plaatsen, terwijl aan de andere zijde bewust geen bekleding is aangebracht. Op deze manier wordt sociale controle gemaximaliseerd en integreert de overkapping zo natuurlijk mogelijk in de omgeving. Deze serie overkappingen biedt diverse opties voor wandbekleding, waarvoor u hier een overzicht kunt vinden. De bekleding wordt altijd bevestigd op een stalen frame.

Deze overkappingenserie is verkrijgbaar in verschillende modellen, naast de dubbelzijdige is er keuze uit een enkelzijdige uitvoering, een gesloten berging, of als luifel aan een muur.

Dankzij de dubbelzijdige opzet is het mogelijk om twee keer zoveel fietsen te parkeren. De dubbelzijdige FalcoSound fietsenrekken zijn vriendelijk voor voorwielen, ontworpen om zowel racefietsen als mountainbikes veilig te stallen. De FalcoSound is beschikbaar in diverse varianten, zoals een enkelzijdig rek, een rek met aanbindvoorziening voor extra beveiliging, een rek speciaal voor kratfietsen met alleen lage plaatsen, of een rek met oplaadvoorziening voor e-bikes.

Internationaal bedrijf

Het centrale kantoor voor alle Falco-vestigingen bevindt zich in Vriezenveen. Hier worden alle overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen ontworpen en vervaardigd. Voor u betekent dit een voordeel: één centraal aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen!

Vraag direct een offerte aan

Vraag nu via www.falco.nl een vrijblijvende offerte aan! Verkiest u persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact op met 0546 55 44 44 voor een adviesgesprek met een productadviseur.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!