Back to top
Tawk.to

Cycle hub bij Schots toeristenbureau

Home Projecten Cycle hub bij Schots toeristenbureau

Op het buitenterrein van het Stromness Travel Centre is een glazen fietsenstalling geplaatst. Stromness Travel Centre is een VVV-kantoor op de Schotse Orkney-eilanden. Het kantoor ligt in de buurt van de Ferry terminal.

Cycle Hub

Het Engelse dochterbedrijf van Falco, Falco U.K plaatst regelmatig cycle hubs in het Verenigd Koninkrijk, deze glazen fietsenstallingen worden in Vriezenveen gemaakt, door de hoofdvestiging van falco in Vriezenveen. Cycle hubs zijn altijd op maat gemaakt en te vinden op centraal gelegen plekken waar fietsers hun fietsen veilig en overdekt kunnen parkeren. De cycle hubs zijn afgeleid van de populaire FalcoLok overkapping. De bekleding van deze cycle hub is van gelaagd glas. De stalen delen van de cycle hubs zijn  gepoedercoat in een blauwe kleur. De Cycle hub is voorzien van verschillende stickers, waaronder afbeeldingen van fietsen en logo's.

Fietsaanleunbeugels FalcoToaster

In de cycle hub zijn een aantal FalcoToasters geplaatst. De FalcoToaster is een fietsaanleunbeugel waarbij de fiets wordt geparkeerd, maar niet op de gebruikelijke manier. De FalcoToaster is een combinatie van een aanbindbeugel en een fietsenrek.

Inspiratie en advies

De Cycle hubs zijn erg populair in de U.K en ook in andere Europese landen worden er steeds vaker fietsenstallingen in de vorm van een cycle hub geplaatst. Uiteraard zijn we bereid om met Nederlandse klanten mee te denken over een eigen alternatief op de cycle hubs. Op Pinterest staan Cycle Hubs projecten

Voor een overkapping op maat kunt u contact opnemen met één van Falco's projectadviseurs, wij adviseren u graag!

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!