Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 11: Fietsoverkapping bij appartementencomplex Nieuw-Vennep

Week 11: Fietsoverkapping bij appartementencomplex Nieuw-Vennep
133339 FalcoTel bij appartementencomplex Nieuw-Vennep
Werk in uitvoering 14 mrt 2024

Breedenborgh, ooit een schoolgebouw, is zorgvuldig omgetoverd tot een modern appartementencomplex. Gelegen in Nieuw-Vennep, biedt Breedenborgh een fraaie plek om te wonen, met als service een fietsenstalling uit de FalcoTel-serie. Met een lengte van 16 meter biedt deze elegant ontworpen structuur een naadloze integratie in de omgeving, met een toegewijde ruimte voor zowel opslag als parkeren.

De FalcoTel overkapping is er weer één uit onze eigen productie. Dit houdt in dat de overkapping geheel naar wens kan worden opgebouwd. Deze versie omvat een beveiligd, afgesloten gedeelte voor opslag. Daarnaast biedt een open gedeelte, uitgerust met FalcoSound fietsenrekken, voldoende ruimte voor het parkeren van fietsen of scooters, waardoor woon-werkverkeer of vrijetijdsritten zorgeloos worden.

Kwaliteit en Duurzaamheid voorop

Met onze eigen productiefaciliteit garanderen we niet alleen maatwerk, maar ook kwaliteit. We selecteren zorgvuldig hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk zijn. Dit betekent dat uw overkapping niet alleen voldoet aan uw persoonlijke wensen, maar ook gebouwd is om lang mee te gaan, ongeacht de weersomstandigheden.

Neem nu contact met ons op om meer te ontdekken of om uw persoonlijke overkapping samen te stellen.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!