Back to top
Tawk.to

Inrichting fietsenstalling voor duurzaam kantoorgebouw

Home Projecten Inrichting fietsenstalling voor duurzaam kantoorgebouw

In opdracht van Aannemersbedrijf Bramer uit Vriezenveen, heeft het high end kantoorgebouw The City Post haar fietsenstalling uitgerust met de innovatieve Falco etage fietsenrekken. Dit benadrukt het belang dat het gebouw hecht aan duurzaamheid en een gezonde werkomgeving, compleet met voorzieningen zoals warmtepompen, grote ramen voor natuurlijke lichtinval, zonnepanelen, en circulaire materialen.

Duurzame en gezonde werkomgeving

The City Post zet de standaard voor toekomstbestendige kantoorpanden door niet alleen te focussen op duurzaamheid, maar ook op de gezondheid van haar huurders. Dit blijkt onder meer uit de ruime fietsparkeergelegenheid, die bijdraagt aan een actieve leefstijl en de mogelijkheid biedt voor het gebruik van deelfietsen.

Innovatief fietsparkeren

Met een totaal van 124 parkeerplaatsen maken de FalcoLevel Premium+ etagerekken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte door middel van dubbellaags fietsparkeren. Deze rekken zijn ontworpen om gebruikersvriendelijk te zijn, zodat zelfs de bovenste plekken eenvoudig te bedienen zijn dankzij een slimme constructie met gasdrukveren. Speciale aandacht is er ook voor e-bikes, met de integratie van oplaadstations en extra beveiligingsopties om fietsen veilig vast te kunnen zetten.

Digitale integratie met BIM bestanden

Falco biedt Revit (BIM) bestanden voor het FalcoLevel Premium+ etagerek aan, waardoor het eenvoudig wordt voor architecten en ontwerpers om deze in digitale bouwprojecten te integreren. Het gebruik van deze bestanden bevordert een efficiëntere planning en realisatie van bouwprojecten door duidelijk inzicht in ruimtelijke behoeften en de impact ervan.

Ontvang uw Revit bestanden

Geïnteresseerden kunnen de Revit bestanden voor het FalcoLevel Premium+ etagerek aanvragen via onze website op de productpagina. Wij zorgen ervoor dat u deze bestanden spoedig ontvangt, zodat u ze direct kunt gebruiken in uw projectplanning.

Persoonlijk advies en maatwerk

Voor persoonlijk advies over het inrichten van een fietsenstalling binnen uw bedrijfspand staan onze projectadviseurs klaar om u te ondersteunen. Samen met onze ontwerpafdeling kunnen wij tekeningen op maat leveren, zodat u al vroeg in het proces een duidelijk beeld krijgt van de parkeermogelijkheden. Contact opnemen kan via onze website, chat, telefoon op (0546) 55 44 44, of e-mail op info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!