Back to top
Tawk.to

FalcoLok overkapping met traliepaneel als wandbekleding

Home Projecten FalcoLok overkapping met traliepaneel als wandbekleding

Onze Falcolok overkappingen zijn erg populair. Door de modulaire opbouw en de vele mogelijkheden wat betreft wandbekleding is het mogelijk om een overkapping helemaal naar wens te maken.

In Brussel, tegen een gebouw aan, is een FalcoLok 250 door onze Falco monteurs geplaatst. Voor de wandbekleding wordt vaak gekozen voor hardhouten latten, maar er zijn veel andere opties. Zoals geperforeerde staalplaat, veiligheidsglas, trespa of damwandplaten. Voor dit project is gekozen voor tralie hekwerk.

De overkapping is voorzien van een deur met elektrisch codeslot.

Interesse in een fietsoverkapping of berging? Kijk op onze website of neem contact op met 1 van onze projectadviseurs via mail info@falco.nl of  0546 55 44 44.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!