Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 7: Open fietsoverkapping bij Medisch Centrum Goor

Week 7: Open fietsoverkapping bij Medisch Centrum Goor
132589 FalcoSpan fietsoverkapping Medisch Centrum Goor
Werk in uitvoering 15 feb 2024

Deze overkapping, die afgelopen week is geplaatst bij het Medisch Centrum Goor, heeft een zeer open karakter. Juist door de eenvoudige opbouw is dit esthetisch een mooie oplossing als overkapping. De FalcoSpan overkapping wordt hier gebruikt als fietsoverkapping maar kan uiteraard ook ingezet worden als rokersafdak of wachtruimte. Door het open karakter is het een aantrekkelijke en flexibele overkapping! Zoals met al onze overkappingen hebt u ook hierbij weer de mogelijkheid om de overkapping op te bouwen naar eigen inzicht. Onze producten worden allemaal vervaardigd in onze eigen fabriek! Dit betekent voor u niet alleen een degelijk Nederlands ontwerp, maar ook één aanspreekpunt van ontwerp tot montage. Zo koos het Medisch Centrum Goor voor een wand aan de regenkant zodat fietser en fiets beschermd worden tegen wind en regen. Door perfoplaten te gebruiken blijft de sociale controle mogelijk Ook verkrijgbaar zonder wanden of met andere materialen

Groendak

De FalcoSpan overkappingen en bergingen zijn ook verkrijgbaar met een groendak als het dak wordt uitgerust met speciale kolommen. Wilt u meer informatie vraag uw productadviseur naar de mogelijkheden.

Fietsparkeren

Om ervoor te zorgen dat de fietsen netjes worden geparkeerd, zijn er 4 FalcoLean fietsaanleunbeugels geïnstalleerd. De FalcoLean serie biedt een breed scala aan maten en uitvoeringen!

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze FalcoSpan luifels voor uw buitenruimte? Neem nu contact met ons op om te ontdekken hoe deze luifel met zijn open karakter uw locatie kan verfraaien en beschermen. Wacht niet langer, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en geef uw project een stijlvolle upgrade!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!