Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 9: FalcoZan fietsoverkapping in Meppel

Week 9: FalcoZan fietsoverkapping in Meppel
132436 FalcoZan fietsoverkapping Meppel
Werk in uitvoering 29 feb 2024

Deze overkapping combineert functionaliteit met esthetiek, door het gebruik van een duurzame houten belatting en een robuuste staalconstructie, afgewerkt met een grijs gepoedercoate behandeling. Het ontwerp is gericht op het bieden van een veilige, toegankelijke en visueel aantrekkelijke stalling voor fietsen. De staalconstructie is behandeld met een hoogwaardige grijs gepoedercoate afwerking, die niet alleen esthetisch aangenaam is, maar ook extra bescherming biedt tegen de elementen en het risico op corrosie minimaliseert. Het hout gebruikt voor de belatting is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, wat zorgt voor een minimale impact op het milieu. Daarnaast is de constructie ontworpen om de levensduur te maximaliseren en onderhoud te minimaliseren, wat resulteert in een duurzame, langdurige oplossing voor fietsenstalling.

De FalcoZan fietsoverkapping heeft een lengte van 10 meter en biedt voldoende ruimte voor 10 fietsen, terwijl het ontwerp zorgt voor gemakkelijke toegang en efficiënt gebruik van de ruimte. De overkapping beschermt fietsen tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en zon, waardoor de levensduur van de fietsen verlengd wordt en gebruikers worden aangemoedigd vaker de fiets te nemen.

De overkapping is uitgerust met FalcoSound fietsenrekken, die een veilige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossing bieden. Deze rekken zijn ontworpen om het risico op beschadiging aan fietsen te verminderen en tegelijkertijd een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte te garanderen. De combinatie van de FalcoZan overkapping met FalcoSound fietsenrekken biedt een optimale parkeerervaring voor zowel dagelijkse gebruikers als bezoekers.

Investeer vandaag nog in een fietsoverkapping die de tand des tijds zal doorstaan en een veilige, toegankelijke parkeeroplossing voor fietsers zal bieden. Neem contact op voor meer informatie en maak de stap naar een duurzamere toekomst met ons!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!