Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 10: Fietskelder ingericht in Antwerpen

Week 10: Fietskelder ingericht in Antwerpen
133053 Fietskelder ingericht in Antwerpen
Werk in uitvoering 7 mrt 2024

In het hart van Puurs-Sint-Amands, een gemeente in de provincie Antwerpen, België, wordt volgende maand een nieuw gemeentehuis geopend. De fietsparkeerfaciliteit die in de kelder is gerealiseerd is meer dan alleen een plek om fietsen te stallen; het is een statement van de gemeente over de toekomst van stedelijke mobiliteit en duurzaamheid. Werknemers worden optimaal gemotiveerd om op fiets te komen. Dit zorgt niet alleen voor een gezonde, actieve levensstijl, maar draagt tegelijkertijd ook toe aan de vermindering van de CO2-uitstoot en de verkeerscongestie in de stad.

Fietsenrekken

Een essentieel aspect van deze fietsparkeerfaciliteit zijn de FalcoLevel Eco etage fietsenrekken en FalcoSound fietsenrekken met oplaadpunt. De etage fietsenrekken, geïnstalleerd in de fietskelder, maximaliseren de beschikbare ruimte door het gebruik van meerdere niveaus. Dit stelt het centrum in staat om maar liefst 60 fietsen op een relatief klein oppervlak te accommoderen.

Naast de etage fietsenrekken, bieden de fietsenrekken met oplaadpunt een extra voordeel voor de toenemende groep gebruikers van elektrische fietsen. Deze rekken stellen fietsers in staat hun elektrische fietsen op te laden terwijl ze werken. Deze combinatie van functionaliteit en gemak onderstreept de toewijding van het centrum aan het ondersteunen van duurzame mobiliteit en het tegemoetkomen aan de behoeften van een diverse groep fietsers.

Eigen productie faciliteit

Wij staan bekend om onze aanpak waarbij alle producten – van etage fietsenrekken tot fietsenrekken met oplaadpunt – in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd. Deze werkwijze garandeert niet alleen producten van topkwaliteit maar zorgt er ook voor dat elke oplossing volledig is afgestemd op de specifieke behoeften en vereisten van de klant. Bezoek onze website of neem contact op via telefoon of chat om meer te ontdekken over onze innovatieve fietsparkeeroplossingen

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!