Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 13: Populaire fietsoverkapping in Zwolle

Week 13: Populaire fietsoverkapping in Zwolle
134764 Populaire fietsoverkapping in Zwolle
Werk in uitvoering 28 mrt 2024

De FalcoTel-E fietsoverkapping behoort tot de meest populaire modellen van de FalcoTel-serie, gekend om zijn unieke ontwerp dat geen kolommen aan de voorzijde heeft. Dit kenmerk maakt de FalcoTel-E bijzonder geliefd, omdat het de mogelijkheid biedt om fietsenrekken onbeperkt door te koppelen zonder dat de toegankelijkheid of het esthetisch aspect van de overkapping wordt belemmerd. Als een enkelzijdige overkapping biedt de FalcoTel-E een efficiënte en stijlvolle oplossing voor het stallen van fietsen.

Een recent project waarbij de FalcoTel-E is geïmplementeerd, is bij Uw Psychiater in Zwolle. De geïnstalleerde overkapping heeft een afmeting van 244x600 cm, wat ruim voldoende is voor het stallen van 15 fietsen. Een uniek voordeel van dit model is dat de lengte van de overkapping eenvoudig uitgebreid kan worden. Wil Uw Psychiater in de toekomst de overkapping uitbreiden, dan kan dat probleemloos door de overkapping door te koppelen. Onze overkappingen worden allemaal in onze eigen fabriek geproduceerd, wat zorgt voor een gestroomlijnd proces met één enkel aanspreekpunt voor alle vragen en wensen.

De overkapping is uitgerust met twee zijwanden met houten belatting, een esthetisch aantrekkelijke keuze die zorgt voor een natuurlijke uitstraling en tegelijkertijd bescherming biedt tegen de weersomstandigheden. Een achterwand was bij dit project niet nodig. Wij bieden klanten de vrijheid om te kiezen uit diverse wandbekledingen, zoals traliehekwerk, geperforeerde staalplaat en andere materialen die passen bij hun specifieke voorkeuren en behoeften.

Voor organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, is het mogelijk om de MKI-waarde (Milieukostenindicator) voor de FalcoTel-E fietsoverkapping aan te vragen. Deze waarde biedt inzicht in de milieu-impact van de overkapping gedurende de gehele levenscyclus, van productie tot afbraak, waardoor klanten een weloverwogen keuze kunnen maken in lijn met hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Bij Falco zijn we trots op ons maatwerk en de mogelijkheid om flexibele, duurzame en esthetisch verantwoorde oplossingen te bieden voor fietsenstallingen. De FalcoTel-E is een perfect voorbeeld van hoe functioneel design en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en bij te dragen aan een groenere toekomst.

Is uw interesse in de uitgebreide mogelijkheden van onze overkappingen gewekt? Neem dan contact en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!