Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 39: Nieuw Woelwijck breidt bestaande fietsoverkapping uit

Week 39: Nieuw Woelwijck breidt bestaande fietsoverkapping uit
Week 39: Nieuw Woelwijck breidt bestaande fietsoverkapping uit
Werk in uitvoering 28 sep 2023

Nieuw Woelwijck is een terugkerende relatie. Al eerder koos de gemeenschap waar bijna 400 mensen met een verstandelijke beperking op een aangepaste wijze kunnen leven en wonen voor straatmeubillair in de vorm van een FalcoFlora boombank en meerdere fietsoverkappingenOp één locatie wilde Nieuw Woelwijck de bestaande fietsenstalling uitbreiden om zo nog meer bescherming te bieden aan de kostbare tweewielers van de bewoners. Twee overkappingen Falco Tel-E staan tegenover elkaar geplaatst met de open zijden naar elkaar toe. Door een looppadafdekking te plaatsen is de gehele fietsenstalling overdekt gemaakt. Om aan de statische berekening te blijven voldoen zijn extra wandelementen aan de bestaande kopwanden toegevoegd. Aan het kleurverschil van het hout is nu nog te zien wat het nieuwe en wat het oudere gedeelte is, maar dat verschil zal na verloop van tijd en vergrijzing van het hout niet meer te zien zijn.

Wat deze overkappingen zo bijzonder maakt, is niet alleen het doordachte ontwerp, maar ook de feilloze uitvoering. In onze eigen fabriek wordt met de grootste zorg en precisie geproduceerd, en de montage gebeurt eveneens in eigen beheer. Dit garandeert niet alleen kwaliteit, maar ook snelheid en efficiëntie.

Vragen?

Voldoet uw fietsoverkapping niet helemaal naar wens? Het is relatief eenvoudig om aanpassingen te doen op een bestaand product. Kwaliteit en maatwerk zijn de sleutelwoorden die ons drijven, en dat merkt u in elk project dat we aangaan.Vraag onze project adviseurs voor meer informatie!

Praktijkvoorbeelden

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!