Back to top
Tawk.to

Houten fietsoverkapping uitgebreid

Home Projecten Houten fietsoverkapping uitgebreid

In opdracht van Stichting Woonstad Rotterdam heeft Falco een bestaande FalcoLok overkapping uitgebreid met nieuwe aanbouwvakken.

Modulaire opzet

Onze FalcoLok overkappingen zijn er in verschillende formaten met keuze uit verschillende wandafwerkingen. Een ding hebben deze overkappingen gemeen; ze bestaan uit een beginvak en de overkapping kan worden uitgebreid door aanbouwvakken aan te bouwen.

In Rotterdam stond al een fietsoverkapping van het type FalcoLok 500, deze overkapping was acht jaar geleden geplaatst. Bij de bestaande fietsoverkapping is een aanbouwvak van FalcoLok 300 bij aan geplaatst. De “nieuwe” overkapping heeft op deze manier de gewenste afmeting.

FSC-KEURMERK

De kwaliteit van onze overkappingen is erg goed. Jaren later staan de overkappingen nog stevig als een huis en is er geen reden om ze te vervangen.

Hout verkleurd wel in de buitenlucht, het  verschil tussen het nieuwe en oude gedeelte van de overkapping is dan ook duidelijk te zien. Voor de klant was dit geen enkel probleem en uiteindelijk zal dit verschil steeds minder groot worden. 

Falco draagt het FSC keurmerk een warm hart toe en we verkopen uitsluitend FSC® gecertificeerd hout. Ten aanzien van het tropisch hardhout levert Falco dan ook met de claim FSC 100%.

Fietsenrekken

Naast het aanbouwvak voor de fietsoverkapping zijn er ook een aantal fietsenrekken geleverd voor in de vergrote overkapping. Het gaat om enkelzijdige fietsenrekken FalcoSound met 4 en 6 plaatsen en enkelzijdige fietsenrekken Ideaal 2.0 met 4, 5 en 6 plaatsen. De FalcoSound fietsenrekken hebben een h.o.h. van 37,5 cm en de Ideaal 2.0 rekken hebben een h.o.h. van 40 cm.

Advies

Bent u ook op zoek naar uitbreiding van uw huidige overkapping, zoals de Stichting Woonstad Rotterdam en Gemeente Borculo?

Onze adviseurs helpen u graag hoe u de meest geschikte overkapping voor uw buitenruimte kan opbouwen. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!