Back to top
Tawk.to

Houten fietsoverkapping uitgebreid

Home Projecten Houten fietsoverkapping uitgebreid

In opdracht van Stichting Woonstad Rotterdam heeft Falco een bestaande FalcoLok overkapping uitgebreid met nieuwe aanbouwvakken.

Modulaire opzet

Onze FalcoLok overkappingen zijn er in verschillende formaten met keuze uit verschillende wandafwerkingen. Een ding hebben deze overkappingen gemeen; ze bestaan uit een beginvak en de overkapping kan worden uitgebreid door aanbouwvakken aan te bouwen.

In Rotterdam stond al een fietsoverkapping van het type FalcoLok 500, deze overkapping was acht jaar geleden geplaatst. Bij de bestaande fietsoverkapping is een aanbouwvak van FalcoLok 300 bij aan geplaatst. De “nieuwe” overkapping heeft op deze manier de gewenste afmeting.

FSC-KEURMERK

De kwaliteit van onze overkappingen is erg goed. Jaren later staan de overkappingen nog stevig als een huis en is er geen reden om ze te vervangen.

Hout verkleurd wel in de buitenlucht, het  verschil tussen het nieuwe en oude gedeelte van de overkapping is dan ook duidelijk te zien. Voor de klant was dit geen enkel probleem en uiteindelijk zal dit verschil steeds minder groot worden. 

Falco draagt het FSC keurmerk een warm hart toe en we verkopen uitsluitend FSC® gecertificeerd hout. Ten aanzien van het tropisch hardhout levert Falco dan ook met de claim FSC 100%.

Fietsenrekken

Naast het aanbouwvak voor de fietsoverkapping zijn er ook een aantal fietsenrekken geleverd voor in de vergrote overkapping. Het gaat om enkelzijdige fietsenrekken FalcoSound met 4 en 6 plaatsen en enkelzijdige fietsenrekken Ideaal 2.0 met 4, 5 en 6 plaatsen. De FalcoSound fietsenrekken hebben een h.o.h. van 37,5 cm en de Ideaal 2.0 rekken hebben een h.o.h. van 40 cm.

Advies

Bent u ook op zoek naar uitbreiding van uw huidige overkapping, zoals de Stichting Woonstad Rotterdam en Gemeente Borculo?

Onze adviseurs helpen u graag hoe u de meest geschikte overkapping voor uw buitenruimte kan opbouwen. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!