Back to top
Tawk.to

Bestaande overkapping uitgebreid met aanbouwvakken

Home Projecten Bestaande overkapping uitgebreid met aanbouwvakken

In de Gelderse plaats Borculo heeft Falco in opdracht van de Gemeente Berkelland een bestaande overkapping uitgebreid met extra aanbouwvakken.
Onze overkappingen zijn bijna allemaal modulair opgebouwd. De basis is een begin vak en naar wens kunnen er aanbouwvakken bij worden geplaatst. Achteraf kunnen er ook aanbouwvakken geplaatst worden.

Opties overkappingen

Er zijn vooraf een aantal keuzes die gemaakt dienen te worden; wenst u een enkelzijdige of dubbelzijdige overkapping? Welke wandbekleding heeft uw voorkeur? Moet de overkapping transparant zijn, open of afsluitbaar? De stalen delen gepoedercoat of thermisch verzinkt? Onze adviseurs helpen u graag hoe u de meest geschikte overkapping voor uw buitenruimte kan opbouwen.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!