Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 38: Uitbreiden bestaande overkapping

Week 38: Uitbreiden bestaande overkapping
fietsoverkapping overkapping
Werk in uitvoering 20 sep 2019

In Groningen heeft Falco in opdracht van Aannemingsbedrijf Vedder een bestaande FalcoTel-K overkapping uitgebreid met 1 extra vak FalcoTel-K.

De kopwand van de fietsenstalling is naar rechts verplaatst, zodat er meer ruimte vrijkomt voor leenfietsen. Hiervoor is de bestaande overkapping gedemonteerd en verplaatst. De bestaande overkapping bestaat uit een FalcoTel-K overkapping met 4 vakken. 

Ooit een Falco overkapping geplaatst, maar nu, jaren later, blijkt de overkapping toch niet ruim genoeg? Dan is het wellicht niet nodig om de huidige overkapping af te breken en een geheel nieuwe, grotere overkapping te plaatsen. Zeker niet omdat onze overkappingen duurzaam zijn en lang mee gaan.

Onze overkappingen, of het nu een transparante overkapping betreft of een houten overkapping gaat, worden modulair opgebouwd. De basis is een beginvak en naar wens worden er een aantal aanbouwvakken bijgeplaatst. 

Praktijkvoorbeelden

In Borculo hebben we een transparante overkapping FalcoGamma uitgebreid en in Rotterdam is bij een houten FalcoLok overkapping een aanbouwvak bijgeplaatst.

Wilt u advies over uw situatie? Onze projectadviseur komt graag langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

fietsoverkapping overkapping
fietsoverkapping overkapping
fietsoverkapping overkapping
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!