Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 48: Ronde FalcoSinus boombanken en FalcoLinea XXL zitelement

Week 48: Ronde FalcoSinus boombanken en FalcoLinea XXL zitelement
Week 48: Ronde FalcoSinus boombanken en FalcoLinea XXL zitelement
Montage project van de week 29 nov 2019

Het schoolplein het Montessori Lyceum in Amsterdam kreeg afgelopen week een upgrade! Falco monteurs plaatsen er vier ronde boombanken, één groot zitelement inclusief plantenbakken en drie stuks afvalbakken. 

Ronde boombank FalcoSinus

De ronde bank met rugleuning aan de binnenzijde heeft een diameter van 300 cm en is pgebouwd uit 4 elementen van 90º. De bank is voorzien van stalen banksteunen (8 stuks) en de staalconstructie is gepoedercoat in RAL 7016, antracietgrijs. De FalcoSinus is verkrijgbaar in verschillende radii en hoeken waardoor diverse opstellingen mogelijk zijn. 

FalcoLinea XXL zitelement

FalcoLinea XXL zitelement is al vele malen elders met succes geleverd en geplaatst. De XXL zitbank is geen standaard bank met vastliggende afmetingen maar wordt geheel naar wens van de klant ontworpen en geproduceerd. De comfortabele zitbank is voor het Montessori Lyceum voorzien van niet één maar twee geintegreerde plantenbakken. Ook bij deze bank is de staalconstructie gepoedercoat in RAL 7016. Verschillende FalcoLinea XXL opstellingen zijn geplaatst op diverse locaties. Bijvoorbeeld in Hengelo (Overijssel),  Zwolle en  in Rijswijk.

FalcoJona afvalbak

De FalcoJona is de sterk afvalbak van Falco. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking met Falco en gemaakt in onze fabriek in Vriezenveen, is deze afvalbak een sterk staaltje straatmeubilair. 

Schoolplein in richten

Ook toe aan een upgrade van uw schoolplein? Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact op via de mail; info@falco.nl of telefoon: 0546 55 44 44. Of kijk op Pinterest op ons bord: Schoolplein inrichten.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!