Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 22: Ambulances staan beschermd en droog in FalcoPlana overkapping

Week 22: Ambulances staan beschermd en droog in FalcoPlana overkapping
Week 22: Ambulances staan beschermd en droog in FalcoPlana overkapping
Montage project van de week 4 jun 2021

De ambulances van Ambulancepost Zaandam staan nu geheel beschermd tegen alle weersinvloeden onder een FalcoPlana overkapping. De FalcoPlana overkapping is bij uitstek geschikt voor de stalling van bedrijfswagens.

Op de post stond een FalcoPlana overkapping met een breedte van 6 meter en een diepte van 3 meter, zoals al eerder te lezen op onze website. De overkapping is door Falco's vca gecertificeerde monteurs uitgebreid zodat de ambulances nog meer plek hebben en geheel onder de overkapping geparkeerd kunnen worden! De diepte is aangepast naar 5 meter en de breedte naar 10 meter. Voor deze uitbreiding zijn diverse onderdelen en materialen hergebruikt! Het dak en de achterwand van de overkapping zijn van aluzinc damwand. De zijwand is aan één zijde bekleed met hardhouten belatting en aan de andere zijde open, omdat de overkapping daar al beschut tegen een bestaand pand staat. De FalcoPlana kan echter ook helemaal zonder wanden geleverd worden; op die manier wordt de overkapping een carport!

Falco heeft al bijna 70 jaar ervaring met overkappingen. De expertise, mogelijkheid tot eigen ontwerp en productie onder eigen dak biedt veel mogelijkheden om een passende overkapping te maken. Falco's projectadviseurs geven u graag advies, ook op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!