Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 22/23: Ambulance overkappingen voor Ambulance Amsterdam

Week 22/23: Ambulance overkappingen voor Ambulance Amsterdam
108784 carport overkapping ambulance
Montage project van de week 29 mei 2020

De afgelopen weken zijn er diverse carports van het model FalcoPlana geplaatst bij Ambulance Amsterdam in Hoofddorp en Zaandam. Ambulance Amsterdam staat garant voor acute ambulancezorgverlening en besteld ambulancevervoer in de regio's Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek-Waterland en Kennemerland (Haarlemmermeer).

FalcoPlana carport

De FalcoPlana is uitermate geschikt voor stalling van vervoersmiddelen zoals bedrijfswagens of andere bedrijfsmaterialen. In Hoofddorp kunnen er drie ambulances onder gestald worden. De carport die in Zaandam is geplaatst is iets kleiner van formaat, hier kunnen 2 ambulances onder geplaatst worden. De dakbekleding bestaat uit aluzinc profielplaten, evenals de lange zijde van de overkapping. De korte zijde is bekleed met FSC® gecertificeerd hardhout.

Eerdere projecten

Bij het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg wordt de overkapping FalcoPlana ook ingezet als overkapping voor ambulances. Auto Totaal Houten en Peugeot Nefkens gebruiken de FalcoPlana als overkapping voor (nieuwe) auto's.

108784 carport overkapping ambulance
108784 carport overkapping ambulance
108784 carport overkapping ambulance
108784 carport overkapping ambulance
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!