Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren in Druten

Home Projecten Fietsparkeren in Druten

Het centrum van Druten is op de schop gegaan. Rond de herinrichting van de Hogestraat werd een Klankbordgroep opgericht die vooral keek vanuit het perspectief van de fietsers. Resultaat is een autoluwe, smalle straat waar fietsers in de meerderheid zijn. Falco leverde 65 fietsaanleunbeugels waar fiets of scooter geparkeerd kan worden.

Fietsaanleunbeugels

De Hogestraat slingert door het centrum van Druten en de 65 fietsaanleunbeugels, ook wel fietsparkeerbeugels of fietsnietjes genoemd, staan her en der verdeeld over de gehele lengte van de straat. De fietsparkeerbeugels zijn gepoedercoat in RAL 9005, kleur gitzwart, geheel in de sfeer van de straat.

De fietsaanleunbeugels hebben een diameter van 48mm, een lengte van 53 cm en een hoogte van 90 cm vanaf maaiveld.

Specials

Falco’s standaard fietsaanleunbeugels hebben lengtes van 90, 120 en 150 cm. De lengte van het fietsnietje in Druten is 53 cm en daarom speciaal gemaakt voor dit project. Geen enkel probleem want met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak is het relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden op 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

Publieke ruimte inrichten

Falco voert regelmatig projecten met fietsparkeersystemen, straatmeubilair of verkeersvoorzieningen zoals afzetpalen, parkeerbeugels of verkeersgeleiders uit voor winkelcentra of stadspleinen.

Neem een kijkje bij al onze projecten, vraag het Falco In Projects Boek aan of bekijk het bord Publieke Ruimte inrichtien op Falco’s Pinterest.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!