Back to top
Tawk.to

Herinrichting winkelstraat Tilburg

Home Projecten Herinrichting winkelstraat Tilburg

Buurtwinkelcentrum Paletplein heeft een renovatie ondergaan. Aerde Borgert Architecten heeft de renovatie ontworpen en gerealiseerd. Broeren Civil Solutions heeft Falco opdracht gegeven voor het produceren van 16 zitelementen Tapis du Bois. Deze innovatieve banken met een geweldige uitstraling zijn een mooie aanwinst voor de nieuwe gezellige winkelstraat in Tilburg.

Tapis du Bois

De Tapis du Bois kan flexibel worden opgebouwd uit verschillende onderdelen, welke ook apart verkrijgbaar zijn. Hierdoor kunnen opdrachtgevers eenvoudig een eigen variant samenstellen. De hoge rugleuning kan bijvoorbeeld verlengd worden, het zitgedeelte kan worden aangepast of onderdelen kunnen helemaal weg gelaten worden.  De banken worden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen.

In totaal staan er 4 enkelzijdige stalen zitbanken zonder rug, 4 dubbelzijdige zitbanken zonder rug en 8 enkelzijdige zitbanken met een rugelement op het Paletplein. Sommige zitelementen zijn met elkaar gecombineerd. De materialen die gebruikt zijn, zijn thermisch verzinkt staal en FSC® gecertificeerd hardhout; duurzaam in levensduur en op een verantwoorde manier gewonnen.

Projecten

Een paar jaar geleden heeft de gemeente Wijchen het Graafsewegplein ingericht met Tapis du Bois straatmeubilair. Ook in het winkelcentrum in de Rotterdamse wijk Nesselande zijn een aantal Tapis du Bois banken te vinden.

Bekijk ook onze Pinterest pagina voor nog meer straatmeubilair in de publieke ruimte.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!