Back to top
Tawk.to

Tapis du Bois bankelementen voor winkelcentrum te Rotterdam

Home Projecten Tapis du Bois bankelementen voor winkelcentrum te Rotterdam

In het winkelcentrum aan de Sicilië boulevard in de Rotterdamse wijk Nesselande zijn zes dubbelzijdige zitbanken van het model Tapis du Bois geplaatst.

Creatief met bankelementen

De Tapis du Bois bank is samen te stellen uit zes onderdelen, welke ook apart of deels gecombineerd verkrijgbaar zijn. In Rotterdam heeft men gekozen voor de dubbelzijdige, rugloze variant. Wat betreft de banklengte heeft men gekozen voor 4 banken met een lengte van 195 cm en 2 banken met een lengte van 97,5 cm. De banken zijn licht gewelfd, gemaakt van FSC®-gecertificeerd hardhout en een thermisch verzinkte stalen onderconstructie. De banken worden geflankeerd door twee boombakken van cortenstaal.

Bekijk hier alle bankelementen van Tapis du Bois

Advies voor de inrichting van uw openbare ruimte?

Heeft u ook plannen om uw openbare ruimte (her) in te richten? Falco adviseert u graag over het ontwerp, de producten, plaatsing en budget.

Neem contact op via 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl om vrijblijvend een afspraak te maken met één van onze projectadviseurs!

Meer projecten Tapis du Bois bank

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!