Back to top
Tawk.to

Tapis du Bois bankelementen voor winkelcentrum te Rotterdam

Home Projecten Tapis du Bois bankelementen voor winkelcentrum te Rotterdam

In het winkelcentrum aan de Sicilië boulevard in de Rotterdamse wijk Nesselande zijn zes dubbelzijdige zitbanken van het model Tapis du Bois geplaatst.

Creatief met bankelementen

De Tapis du Bois bank is samen te stellen uit zes onderdelen, welke ook apart of deels gecombineerd verkrijgbaar zijn. In Rotterdam heeft men gekozen voor de dubbelzijdige, rugloze variant. Wat betreft de banklengte heeft men gekozen voor 4 banken met een lengte van 195 cm en 2 banken met een lengte van 97,5 cm. De banken zijn licht gewelfd, gemaakt van FSC®-gecertificeerd hardhout en een thermisch verzinkte stalen onderconstructie. De banken worden geflankeerd door twee boombakken van cortenstaal.

Bekijk hier alle bankelementen van Tapis du Bois

Advies voor de inrichting van uw openbare ruimte?

Heeft u ook plannen om uw openbare ruimte (her) in te richten? Falco adviseert u graag over het ontwerp, de producten, plaatsing en budget.

Neem contact op via 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl om vrijblijvend een afspraak te maken met één van onze projectadviseurs!

Meer projecten Tapis du Bois bank

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!