Back to top
Tawk.to

Beschermend geleidehek voor kade Gouderak

Home Projecten Beschermend geleidehek voor kade Gouderak

In Gouderak is langs de kade een Falco geleidehek geplaatst om voetgangers te beschermen en zo het wandelpad langs het nieuwbouwcomplex veiliger te maken. Door dit geleidesysteem te plaatsen wordt het wandelpad afgeschermd, zonder het uitzicht op het water te beperken.

Flexibel en doorlopend geleideheksysteem

Deze geleidehekken van Falco zijn een flexibel systeem waarmee geleidingen of afzettingen zijn te maken voor allerlei doeleinden. Het systeem bestaat uit begin- en eindstaanders, tussen- hoek en t-staanders. Door deze elementen kan er een continu doorlopend geleideheksysteem worden gemaakt. De staanders van de geleidehekken worden standaard met betonvoet gemaakt voor fundatie onder maaiveld.

Plaatsing op trottoir formaat

Ander voordeel is dat de staanders goed in de maatvoering passen voor trottoirtegels, hierdoor is plaatsing van de Falco geleidehekken eenvoudig!

De geleidehekken van Falco worden o.a. gebruikt voor:

  • Voetgangersoversteekplaats
  • Afzetting voor winkelwagentjes
  • Geleiding in straten
  • Afbakening trottoirpaden

Meer informatie over het geleidehek-systeem?

Voor meer informatie over projectmatige inzet voor uw locatie, neem contact op met één van Falco’s productadviseurs. Zij helpen u graag verder, bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!