Back to top
Tawk.to

Beschermend geleidehek voor kade Gouderak

Home Projecten Beschermend geleidehek voor kade Gouderak

In Gouderak is langs de kade een Falco geleidehek geplaatst om voetgangers te beschermen en zo het wandelpad langs het nieuwbouwcomplex veiliger te maken. Door dit geleidesysteem te plaatsen wordt het wandelpad afgeschermd, zonder het uitzicht op het water te beperken.

Flexibel en doorlopend geleideheksysteem

Deze geleidehekken van Falco zijn een flexibel systeem waarmee geleidingen of afzettingen zijn te maken voor allerlei doeleinden. Het systeem bestaat uit begin- en eindstaanders, tussen- hoek en t-staanders. Door deze elementen kan er een continu doorlopend geleideheksysteem worden gemaakt. De staanders van de geleidehekken worden standaard met betonvoet gemaakt voor fundatie onder maaiveld.

Plaatsing op trottoir formaat

Ander voordeel is dat de staanders goed in de maatvoering passen voor trottoirtegels, hierdoor is plaatsing van de Falco geleidehekken eenvoudig!

De geleidehekken van Falco worden o.a. gebruikt voor:

  • Voetgangersoversteekplaats
  • Afzetting voor winkelwagentjes
  • Geleiding in straten
  • Afbakening trottoirpaden

Meer informatie over het geleidehek-systeem?

Voor meer informatie over projectmatige inzet voor uw locatie, neem contact op met één van Falco’s productadviseurs. Zij helpen u graag verder, bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!