Back to top
Tawk.to

Plantenbakken in historisch centrum van Goes

Home Projecten Plantenbakken in historisch centrum van Goes

De gezellige winkelstraatjes in het historische centrum van Goes zijn opgevrolijkt met FalcoBloc plantenbakken: een fraai model dat gemaakt is voor winkelcentra, dorpsstraten en andere buitenlocaties! De plantenbakken zijn geplaatst in onder andere de Korte Vorststraat, de Papegaaistraat en op het gezellige pleintje bij de Vlasmarkt.

Verschillende afmetingen

De plantenbakken zijn geleverd in verschillende afmetingen, omdat in de gezellige winkelstraatjes niet altijd voldoende ruimte beschikbaar is. Zo heeft de kleinste plantenbak een afmeting van 45x45 cm. Op het plein, waar de meeste ruimte is, meten de bakken 200x50 cm. De hoogte van de bakken is overal gelijk: 60 cm.

De bakken zijn opgebouwd uit een thermisch verzinkt framewerk van kokerprofiel. Het framewerk is gepoedercoat in AKZO 900 / Gris Sable. De latten van FSC® gecertificeerd hardhout vallen perfect in het stalen framewerk. De plantenbakken hebben een stalen binnenbak van sendzimir verzinkte plaat.

FalcoBloc serie

De serie FalcoBloc komt uit eigen huis, zelf ontworpen en geproduceerd. Naast de plantenbakken vindt u in deze serie straatmeubilair o.a. banken, picknicksets en afvalbakken. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd solide serie straatmeubilair die opvalt door haar vormgeving. De combinatie FSC® gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal zorgt voor duurzaam straatmeubilair.

Download hier het productblad: Straatmeubilair FalcoBloc

Ontworpen en geproduceerd in Vriezenveen

Het FalcoBloc straatmeubilair is een ontwerp uit eigen huis en wordt ook vervaardigd in onze fabriek in Vriezenveen. De mogelijkheden om projectmatig straatmeubilair te maken zijn daardoor oneindig, ook omdat Falco een eigen ontwerpafdeling heeft en een uitgebreid machinepark met diverse mogelijkheden. 

Straatmeubilair in winkelcentra

Falco levert niet alleen plantenbakken voor de inrichting van winkelcentra. Hieronder een greep uit eerdere projecten:

Kijk op onze Pinterest pagina voor nog meer straatmeubilair in de publieke ruimte.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!