Back to top
Tawk.to

Falco straatmeubilair in nieuwbouwwijk

Home Projecten Falco straatmeubilair in nieuwbouwwijk

De ruim opgezette nieuwbouwwijk Plantage de Sniep in Diemen is een groene en kindvriendelijke buurt. Rust en ruimte, en dat vlakbij Amsterdam. Tussen de woonhuizen bevinden zich verschillende publieke ruimtes waar buurtbewoners samen kunnen zijn.

Inrichting publieke ruimtes in woonwijk

Falco is ingeschakeld door de Gemeente Diemen om deze openbare ruimtes in te richten. Er is gekozen voor verschillende soorten straatmeubilair.

FalcoRelax zitbanken

Er zijn zestien FalcoRelax zitbanken geplaatst in de woonwijk. Deze banken bestaan uit FSC® gecertificeerde hardhouten latten en de banken zijn voor gemonteerd in onze fabriek in Vriezenveen. Alle banken zijn op locatie geplaatst en een aantal banken zijn geleverd met betonvoeten als fundatie. Vraag onze projectadviseur in welke situatie het nodig is om een bank te voorzien van fundatie. Zes van de zestien FalcoRelax banken hebben een arm- en rugleuning.

FalcoLinea picknickset

Er is ook een picknick set geplaatst op een mooi plek in de nieuwbouwwijk. Het betreft de picknick set uit de populaire productlijn FalcoLinea. Het hout van deze set bestaat evenals de FalcoRelax banken uit FSC® gecertificeerd hout.

FSC

FSC® is een onafhankelijke organisatie opgericht door internationale milieu-ontwikkelingsorganisaties in samenwerking met bedrijven en lokale bevolkingsgroepen om tot een verantwoord bosbeheer te komen. FSC® stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de bedrijfsvoering en het sociaal en ecologisch beleid. De certificering geeft afnemers de zekerheid dat het hout gewonnen is middels verantwoord bosbeheer. 

Poedercoating

De stalen delen van zowel de FalcoRelax banken als de FalcoLinea picknickset kunnen indien gewenst op kleur worden gebracht middels poedercoating.

Inspiratie

Bekijk op Pinterest onze borden “buitenterrein woningbouw” en “publieke ruimte inrichten” voor meer projecten in nieuwbouwwijken en/ of in de openbare ruimte! Onze projectadviseurs staan u ook graag te woord (0546 - 55 44 44 of info@falco.nl)

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!