Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 48: Cycle Hub in Leicester, UK

Week 48: Cycle Hub in Leicester, UK
112113 Cycle Hub fietsenstalling fietsoverkapping overkapping fietsparkeren
Montage project van de week 26 nov 2020

Deze week een montage project van ons dochterbedrijf Falco UK. De monteurs hebben een Cycle Hub fietsenstalling geplaatst in Leicester. In de fietsoverkapping zijn de etagefietsenrekken FalcoLevel Eco geplaatst. De FalcoLevel Eco is een dubbellaagse fietsenstalling, hierdoor kunnen er twee keer zoveel fietsen geparkeerd worden in de Cycle Hub.

Cycle Hub

De Cycle Hub is een erg populaire fietsenstalling in de UK. In de UK heeft men onder de naam Mini Holland een totaal aanpak om fietsen te stimuleren. Met de Cycle Hub kunnen de fietsen veilig en geordend geparkeerd worden. De fietsenstalling is voorzien van stickers, hierdoor wordt duidelijk aangeduid dat de overkapping bestemd is voor fietsen. De Cycle Hub is gebaseerd op de overkapping FalcoLok en is op maat gemaakt.

Advies

Wilt u een eigen alternatief op de Cycle Hub? Onze ontwerp- en productieafdeling zijn gevestigd onder één dak, hierdoor zijn we in staat om veranderingen op maat door te voeren. Neem gerust contact op met onze projectadviseurs, zij denken graag met u mee.

 

112113 Cycle Hub fietsenstalling fietsoverkapping overkapping fietsparkeren
112113 Cycle Hub fietsenstalling fietsoverkapping overkapping fietsparkeren
112113 Cycle Hub fietsenstalling fietsoverkapping overkapping fietsparkeren
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!