Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 44: overkapping voor container

Week 44: overkapping voor container
110514 overkapping voor conainer
Montage project van de week 30 okt 2020

In opdracht van BAM Bouw en Techniek heeft Falco onlangs een op maat gemaakte FalcoPlana overkapping geplaatst op het buitenterrein van het ziekenhuis in Heerlen. De overkapping heeft standaard een hoogte van 3 meter, voor dit project is de hoogte aangepast naar 2 meter 60. De hoogte is aangepast zodat er precies een container onder past. De FalcoPlana wordt vaker gebruikt voor het stallen van containers of andere bedrijfsmaterialen.

Straatmeubilair

Naast de overkapping zijn er ook twee stalen zitbanken van het model FalcoPerfo geleverd. De zitbanken hebben een rugleuning en zijn gemaakt van geperforeerd staalplaat. Tot slot is er een FalcoJona afvalbak geplaatst naast de bank en de overkapping.De afvalbak heeft een inhoud van 50 liter en is gepoedercoat in de een grijze kleur.

Op maat

 Falco beschikt over een eigen ontwerp- en productie afdeling, hierdoor is het relatief eenvoudig om standaard producten aan te passen naar wens van de klant of iets totaal nieuws te ontwikkelen.

115014 overkapping voor container en zitbanken en afvalbak op terrein van ziekenhuis in Heerlen
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!