Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 37: FalcoGamma fietsoverkapping bij CM Breda

Week 37: FalcoGamma fietsoverkapping bij CM Breda
Week 37: FalcoGamma fietsoverkapping bij CM Breda
Montage project van de week 16 sep 2022

Telecombedrijf CM aan de Konijnenberg in Breda heeft daar in totaal vier panden die met elkaar zijn verbonden tot een campus. In totaal werken er zo'n 300 werknemers 

De FalcoGamma fietsoverkapping past met zijn moderne design prima in de omgeving van het bedrijf. Met de FalcoGamma fietsoverkapping is er een fietsenstalling gemaakt die transparant is waardoor een sociale controle gewaarborgd blijft. Deze overkapping kenmerkt zich door de centrale draagkolom die boven uitloopt in twee draagarmen en de dakbekleding van glashelder polycarbonaat. De fietsen kunnen netjes worden geparkeerd in het FalcoSound fietsenrek. De FalcoSound serie is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 60 mm.

Fietsparkeren

Wilt u ook meer mensen op de fiets krijgen in uw gemeente of bedrijf? Neem dan contact op met Falco’s fietsmarketing specialisten op info@falco.nl of 0546 55 44 44) Falco heeft een ruim assortiment op het gebied van fietsparkeren en fietsmarketing. Falco biedt naast 'gebruikelijke' fietsparkeersystemen ook de FalcoFiks 2.0 fietsreparatiepaal, de FalcoFiks 2.0 fietspomp. 

NEN-EN 1090

“Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”, dat is de missie van Falco. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees fietsenstalling) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!