Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 28: Fietsparkeren plus e-bike opladen bij Carmel College Oldenzaal

Week 28: Fietsparkeren plus e-bike opladen bij Carmel College Oldenzaal
Week 28: Fietsparkeren plus e-bike opladen bij Carmel College Oldenzaal
Montage project van de week 15 jul 2022

Fietsen netjes en droogparkeren bij een school? En daarnaast ook de gelegenheid om de e-bike op te laden? Bij het Carmel College in Oldenzaal staan meerdere FalcoRail Low fietsoverkappingen in de kleur RAL 5013, kobaltblauw. De fietsen kunnen netjes geparkeerd en eventueel opgeladen worden bij de FalcoForce fietsaanleunbeugels. De beugels zijn ook gepoedercoat in de kleur kobaltblauw.

FalcoRail Low fietsoverkapping

De FalcoRail heeft een transparant karakter: het dak is van glashelder polycarbonaat en de fietsoverkapping heeft geen wanden. Een voordeel is dat de sociale controle mogelijk blijft en de stalling mooi opgaat in de omgeving. De stalen constructie is na het thermisch verzinken gepoedecoat in de huiskleur van het Carmel College: RAL 5013, kleur kobaltblauw. De FalcoRail fietsenstalling is verkrijgbaar in een enkelzijdige of een dubbelzijdige uitvoering. Daarnaast is er een hoge FalcoRail overkapping voor compact fietsparkeren leverbaar wanneer er voor etage fietsenrekken zoals de FalcoLevel Premium of de FalcoLevel Eco gekozen wordt.

FalcoForce fietsaanleunbeugel met oplaadpunt

De FalcoForce is een functionele fietsaanleunbeugel met een speels uiterlijk door de knik in het ontwerp van de fietsbeugel. De beugels zijn voorzien van twee oplaadpunten en zijn ook gepoedercoat in RAL 5013. FalcoForce is ook verkrijgbaar zonder oplaadpunten.

Inrichting schoolterrein

Het inrichten van het buitenterrein van een school of college vraagt om een doordachte visie en kennis van de schoolsituatie. Kijk op www.falco.nl en doe inspiratie op voor uw schoolplein! Of kijk op Pinterest bij het bord Schoolterrein inrichten om Ideeën op te doen. Komt u er niet uit? Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!