Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 20: montage FalcoLinea producten op (dak)terrassen

Week 20: montage FalcoLinea producten op (dak)terrassen
straatmeubilair picknickset buitenbank montage Falco
Montage project van de week 16 mei 2019

In week 20 is gestart met de montage van 20 stukspicknicksets en 6 enkelzijdige buitenbanken uit de populaire serie FalcoLinea. De straatmeubilair producten zijn geplaatst bij kantorenpark Rijnpoort in opdracht van Milani, inrichters van ruimte. Milani heeft in het verleden vaker FalcoLinea besteld voor hun klanten. 

De FalcoLinea producten voor Milani zijn geproduceerd in Vriezenveen op onze hoofdvestigingen, ook het poedercoaten van de stalen delen in RAL kleur 9010 en de voormontage  is hier gedaan. Vanaf Vriezenveen zijn de producten naar de bestemming gebracht door 1 van onze Falco vrachtwagens met chauffeur. Onze montage ploeg heeft de producten geplaatst in Arnhem. Enkele producten zijn geplaatst met een grote kraan op het dakterras. Bekijk een filmpje van het plaatsen hieronder.

Het straatmeubilair van de FalcoLinea serie valt op door de bijzondere vormgeving. De stoel, bank met rugleuning, bank zonder rugleuning en de afvalbak uit deze serie worden gekenmerkt door de FSC®-gecertificeerde hardhouten delen die omvat worden door de zwarte stripstalen.

 

 

straatmeubilair picknickset buitenbank montage Falco
straatmeubilair picknickset buitenbank montage Falco
straatmeubilair picknickset buitenbank montage Falco
straatmeubilair picknickset buitenbank montage Falco
straatmeubilair picknickset buitenbank montage Falco
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!