Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 17: straatmeubilair bij Woonboulevard Zaandam

Week 17: straatmeubilair bij Woonboulevard Zaandam
Week 17: straatmeubilair bij Woonboulevard Zaandam
Montage project van de week 29 apr 2022

In opdracht van Bouwman Infra Noordbroek is de woonboulevard aan de Cornelis Ouwjanstraat in Zaandam voorzien van straatmeubilair

FalcoBloc serie

Op de woonboulevard zijn een vijftal zitplekken gecreëerd, bestaande uit FalcoBloc banken met rugleuning, FalcoBloc afvalbakken met klep en FalcoBloc plantenbakken. Als de plantenbakken binnenkort gevuld worden met fleurige voorjaarsbloemen of winterharde planten heeft de Woonboulevard een flinke upgrade en aantrekkelijker aanzicht gekregen! De FalcoBloc serie is een strakke en solide serie die door de vormgeving en kleur helemaal past in deze tijd. De FalcoBloc valt op door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC®-gecertificeerd hout met thermisch verzinkt staal. 

Fietsaanleunbeugels

Daarnaast zijn er 15 FalcoFair fietsaanleunbeugels geplaatst. Met de FalcoFair krijgt een plein of winkelcentrum net iets meer flair. De fiets kan tegen de beugel worden gezet en extra bevestigd worden met een kettingslot.

Productie en montage

De ervaren VCA gecertificeerde monteurs van Falco leveren meestal fietsoverkappingen op, maar ook voor het plaatsen van bijvoorbeeld fietsenrekken, verkeersvoorzieningen zoals afzetpalen en verkeersgeleiders en straatmeubilair zoals boombanken en boomroosters draaien zij hun hand niet om. Ook de herbestrating is meegenomen. Alle producten van dit project worden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Wij verzorgen uw project van begin tot eind!

Advies

Wilt u advies over de inrichting van uw buitenruimte met straatmeubilair, verkeersvoorzieningen of fietsparkeren? Onze projectadviseurs komen graag langs op locatie en bekijken met u de mogelijkheden. Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!