Back to top
Tawk.to
klanten straatmeubilair fietsparkeren overkappingen

Klant in beeld

Home Straatpraat Klant in beeld

3 dec 2019 Nieuw Woelwijck Nieuw Woelwijck is een gemeenschap waar bijna 400 mensen met een verstandelijke beperking op een aangepaste wijze kunnen leven en wonen. In een bewust afgestemde en veilige omgeving leven de bewoners in 42 woongroepen en maken gebruik van winkeltjes, een theaterzaal, een werkhuis en diverse andere gebruiksruimten. Falco heeft acht op maat gemaakte fietsoverkappingen geproduceerd en geplaatst zodat bewoners hun fietsen eenvoudig kunnen parkeren. Tevens is er modulair straatmeubilair ontworpen voor de buitenruimte van Nieuw Woelwijck.
15 jul 2019 Universiteit Twente De campus van de Universiteit Twente is in de jaren zestig aangelegd in een parkachtige omgeving tussen Enschede en Hengelo. Op het terrein van de Universiteit Twente staan veel Falco producten, vooral op het gebied van fietsparkeren. Sommige producten staan er al jaren en zijn nog niet aan vervanging toe, andere overkappingen zijn onlangs geplaatst.
19 mrt 2019 Wensink Met meer dan 50 vestigingen in Noordoost Nederland is Wensink een belangrijke dealer voor de automerken Mercedes-Benz, Ford en smart. Al jaren is Falco de vaste leverancier van Wensink indien men een overkapping nodig heeft voor 1 van de vestigingen.
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!