Straatpraat

Straatpraat

Home Straatpraat

Bedrijfsnieuws 2 apr 2020 Corona virus & Falco Het Corona virus beheerst ons doen en laten. Maar in deze intelligente lockdown gaan veel zaken gelukkig ook nog gewoon door. Falco BV is dan ook gewoon bereikbaar per telefoon, mail of via onze website. Waarbij u in onze webshop ook een groot deel van onze producten kunt bestellen. Ook voor uw aanvragen, offertes en informatie zijn onze verkoopmedewerkers beschikbaar.
Aanbiedingen 23 mrt 2020 Ophanghaken voor wandmontage Complete set ophanghaken voor wandmontage, met ophangrail met 2 ophangbeugels en 2 lange haken en 2 korte haken. Compacte manier om fietsen op te hangen. Zolang de voorraad strekt!
Bedrijfsnieuws 20 mrt 2020 Nieuwe export partner in Slowakije Sinds begin van dit jaar heeft Falco ook een export partner in Slowakije, Studio 21.Studio 21 is een adviesbureau en ze verkopen verschillende internationale merken op het gebied van speeltoestellen, straatmeubilair en fietsparkeren. Het is een familiebedrijf en bestaat sinds 1993.
Blog 20 mrt 2020 Stichting Steenbreek: omdat groen mensen verbindt Deze blog gaat over Operatie Steenbreek; deze Stichting werkt aan een brede doelstelling: de ruimte om ons heen klimaatadaptief maken en de biodiversiteit in de hele buitenruimte verbeteren. Bij vergroeningsprojecten blijkt er heel veel behoefte aan modulaire oplossingen, die maximale flexibiliteit bieden en de creativiteit stimuleren. FalcoFlora is zo’n oplossing. Stalen gazonranden bieden de mogelijkheid om verhoogde perken met gras of beplanting te maken, maar er kunnen ook zittingen, zithoeken en tafels aan bevestigd worden. Er valt eindeloos met de vormen en zitmogelijkheden “te spelen”, zodat u precies de vergroening kunt creëren die wilt. Binnen het programma zijn ook boombanken en bijpassende afvalbakken beschikbaar. Het gebruikte hout is uiteraard FSC® gecertifieerd en alle stalen delen kunnen in een RAL-kleur naar wens gepoedercoat worden. Cortenstaal is ook mogelijk.
Nieuwe Producten 10 mrt 2020 FalcoPod fietskluis De FalcoPod fietstrommel kan worden ingezet als buurtfietsenstalling in buurten waar waar bewoners geen mogelijkheid hebben om fietsen in een garage of tuin te parkeren. Tevens kan FalcoPod gebruikt worden als bedrijfsfietsenstalling of als berging voor bijvoorbeeld materiaal of scootmobiels. De FalcoPod is geschikt voor 5 fietsen.
Montage project van de week 24 feb 2020 Week 8: plaatsen fietsparkeervoorziening en straatmeubilair bij voormalig kantoorpand Certitudo Capital heeft een kantoorpand in Capelle a/d Ijssel aangekocht en dit getransformeerd naar een duurzaam modern wooncomplex. Falco heeft gezorgd voor fietsparkeergelegenheid en straatmeubilair voor de bewoners van de appartementen. Er is gekozen voor een combi overkapping FalcoLok-600, die extra verhoogd is zodat etagerekken FalcoLevel Premium+ geplaatst kon worden. Met dit dubbellaagse fietsparkeersysteem kunnen er op een relatief klein oppervlak 108 fietsen gestald worden.
Bedrijfsnieuws 20 feb 2020 Vraag onze nieuwsbrief aan en maak kans op een reep Falco Tony's Chocolonely! Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! We verloten onder iedere 5 aanmeldingen een Falco Tony's Chocolonely reep. Heeft u foto's van uw Falco product? Deel ze met ons via onze social media kanalen of via marcom@falco.nl en u krijgt een reep opgestuurd.
Bedrijfsnieuws 18 feb 2020 Duurzame Falco fietsenrekken in Finland Falco fietsenrekken van bijna 10 jaar oud zijn verplaatst naar een ander deel van de stad omdat de kwaliteit van de fietsenrekken nog erg goed was. Knap staaltje circulaire economie!Onze Finse partner Elpac heeft hier voor gezorgd.
Nieuwe Producten 14 feb 2020 FalcoMulti Blad boomrooster Boomrooster FalcoMulti Blad is stijlvol, beschermt bomen in bestrate gebieden en verkrijgbaar in verschillende varianten.
Bedrijfsnieuws 6 feb 2020 Creatieve ruimte 2020 Falco werkt veel met studenten in de regio die bij Falco hun afstudeeropdracht of stage invullen. Elke periode hebben we meerdere studenten die in Vriezenveen aan de slag gaan. De studenten zijn afkomstig van Saxion Hogeschool of van de Universiteit Twente en hun opdrachten zijn erg gevarieerd; van het ontwikkelen van een nieuw product op het gebied van fietsparkeren tot het introduceren van een tool die ingezet kan worden om advies te geven op het gebied van overkappingen. Vanaf deze week bezetten Myrthe Bos en Nadien Hanning van de Saxion Hogeschool de creatieve ruimte voor hun stage- en afstudeeropdracht. Heel veel succes Myrthe en Nadien!
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!