Straatpraat

Straatpraat

Home Straatpraat

Nieuwe Producten 7 jan 2019 FalcoFlora De FalcoFlora serie is ontworpen om meer groen in stedelijke omgevingen te brengen. Gazonranden worden op een stijlvolle manier gecombineerd met comfortabele zitelementen en ander straatmeubilair. Op deze…
Bedrijfsnieuws 22 nov 2018 Bezoek ons op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019 Net als voorgaande jaren is Falco ook in 2019 aanwezig op deze beurs Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, bezoek ons op stand H30!
Nieuwe Producten 31 okt 2018 FalcoFiks 2.0 fietspomp De FalcoFiks fietspomp is gemaakt van thermisch verzinkt staal. Sommige onderdelen zijn van RVS. Het is mogelijk om de pomp te personaliseren door het aanbrengen van logo's of tekstlabels.
Nieuwe Producten 31 okt 2018 FalcoRail enkelzijdige fietsoverkapping voor etagerekken De FalcoRail fietsoverkapping is een esthetisch verantwoorde fietsoverkapping. Met het gebogen dak en de transparantie, heeft deze overkapping naast de esthetiek, ook een zeer licht karakter. De overkapping…
Nieuwe Producten 31 okt 2018 FalcoRail dubbelzijdige fietsoverkapping voor etagerekken Deze dubbelzijdige FalciRail fietsoverkapping is een ruime en esthetisch verantwoorde fietsoverkapping. Met het gebogen dak en de transparantie, heeft deze overkapping naast de esthetiek, ook een zeer…
Bedrijfsnieuws 19 jul 2018 Bezoek Falco op de Vakbeurs Openbare Ruimte! Bezoek Falco op de Vakbeurs Openbare Ruimte op 26 of 27 september in de Jaarbeurs, Utrecht! We zijn op twee plekken te zien met nieuwe producten voor de openbare ruimte.
Nieuwe Producten 7 mei 2018 FalcoCrea mini berging De FalcoCrea is ontwikkeld naar aanleiding van een vraag van een relatie.  Deze compacte bergingen zijn ingezet als fietsenberging in een nieuwbouwwijk. Door de vele mogelijkheden op het gebied van ontwerp,…
Bedrijfsnieuws 20 apr 2018 Falco partner Nationaal Fietscongres 2018 We zijn er trots op dat we net als voorgaande jaren weer partner zijn van het Nationaal Fietscongres.
Bedrijfsnieuws 20 mrt 2018 Vrijstaande energievoorziening Voor een aantal van onze populaire overkappingen zoals FalcoLok-250, FalcoLok-500 en FalcoZan-180 kunnen we nu ook een vrijstaande energievoorziening leveren en installeren.
Bedrijfsnieuws 20 mrt 2018 Bezoek Falco op Platform Onderwijs Facilitair 2018 Platform Onderwijs & Facilitair (kortweg POF) vindt plaats in Hart van Holland te Nijkerk op 24 en 25 april. Falco heeft een stand waar u interessante fietsparkeersystemen kan bekijken die prima geschikt zijn voor scholen.
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!