Straatpraat

Straatpraat

Home Straatpraat

Montage project van de week 15 nov 2019 Week 46: Uitbreiding overkapping Prinses Maxima Centrum Bij het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie staan twee fietsoverkappingen van Falco. Een van de FalcoGamma fietsoverkappingen bleek te klein voor het aantal fietsen dat hier geparkeerd moest worden. Falco heeft hier 6 aanbouwvakken bij aangebouwd om meer fietsparkeerplekken te creëren.
Bedrijfsnieuws 14 nov 2019 Week van de Techniek 2019 Falco heeft dit jaar alweer voor de achtste keer op rij mee gedaan aan de Week van de Techniek Almelo. De Week van de Techniek is een initiatief van de gemeente Almelo, in nauwe samenwerking met de diverse schoolbesturen voor basisonderwijs en drie scholen voor Voortgezet Onderwijs. Het doel is om een beeld te schetsen van de mooie banen die technische bedrijven te bieden hebben. Deze keer bezochten enthousiaste leerlingen van de Kompaan, De Huve en De Regenboog Falco voor een rondleiding.
Montage project van de week 8 nov 2019 Week 45: Overkapping met verlichting voor Stichting Vughterstede Op het terrein van Stichting Vughterstede heeft Falco deze week een afsluitbare fietsoverkapping geplaatst. Het gaat om een combi overkapping van het model FalcoLok, voorzien van LED voorlichting.
Bedrijfsnieuws 7 nov 2019 Ontwerpwedstrijd 650 jaar Vriezenveen Tijdens de beurs 650 jaar Vriezenveen konden bezoekers van de Falco stand een ontwerp maken voor een nieuwe bank. Uit de vele gemaakte ontwerpen heeft de jury, bestaand uit twee Falco productontwerpers, het ontwerp van Thijs en Petra van het bedrijf Land van Maas en Webbink gekozen als winnend ontwerp. In onze fabriek in Vriezenveen zal deze bank ook daadwerkelijk worden geproduceerd.
Montage project van de week 1 nov 2019 Week 44: FalcoLinea Tribunebank bij Prins Mauritsschool, Rijswijk Basisschool Prins Maurits in Rijswijk was op zoek naar een bijzondere bank voor op het schoolplein. Een hoekopstelling was wenselijk. Door onze ontwerpafdeling werd een standaard FalcoLinea Tribunebank aangepast aan de wensen van de klant.
Bedrijfsnieuws 24 okt 2019 Terugblik Vakbeurs Openbare Ruimte We kunnen terugkijken op een succesvolle beurs tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte afgelopen 2 en 3 oktober. Falco was te vinden op Het Plein, samen met andere inrichters van de openbare ruimte.
Montage project van de week 24 okt 2019 Week 43 :Fietsoverkapping met looppad afdekking Bij de Universiteit Leiden is een overkapping van 14 meter lang geplaatst met droogloop. De fietsoverkapping FalcoRail heeft een dak van transparant polycarbonaat. Rondom de FalcoRail is het terrein waar de fietsen geparkeerd kunnen worden bekleed met aan twee zijden glas en aan twee zijden dubbelstaafs traliepanelen. De bekledingen zijn bevestigd op stalen frames.
Montage project van de week 11 okt 2019 Week 41: FalcoGamma overkapping bij de Koninklijke BAM Onze monteurs plaatsten deze week een FalcoGamma-Hi fietsoverkapping bij de Koninklijke BAM Groep in Bunnik. Er werden twee enkelzijdige en één dubbelzijdige modellen naast elkaar geplaatst. De fietsenstalling…
Montage project van de week 4 okt 2019 Week 40: Plaatsen van een overkapping in Duitsland In de Duitse gemeente Kabelsketal heeft Falco een fietsoverkapping FalcoTel-D geplaatst. Het gaat om een dubbelzijdige overkapping met een dak van aluzinc.
Montage project van de week 20 sep 2019 Week 38: Uitbreiden bestaande overkapping In Groningen heeft Falco in opdracht van Aannemingsbedrijf Vedder een bestaande FalcoTel-K overkapping uitgebreid met 1 extra vak FalcoTel-K.
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!