Straatpraat

Straatpraat

Home Straatpraat

Montage project van de week 19 jul 2019 Week 29: Overkapping op schoolterrein Deze week is op het buitenterrein van De Zeister Vrije School een ruime overkapping geplaatst. De overkapping bestaat uit een FalcoLok 300 berging en een open aanbouwvak op maat van 5 x 3 meter.
Klant in beeld 15 jul 2019 Universiteit Twente De campus van de Universiteit Twente is in de jaren zestig aangelegd in een parkachtige omgeving tussen Enschede en Hengelo. Op het terrein van de Universiteit Twente staan veel Falco producten, vooral op het gebied van fietsparkeren. Sommige producten staan er al jaren en zijn nog niet aan vervanging toe, andere overkappingen zijn onlangs geplaatst.
Montage project van de week 15 jul 2019 Week 28: Falco monteurs in Denemarken Vorige week waren een aantal Falco monteurs/chauffeurs in Denemarken om bij Gartnerbyen ons dubbellaags fietsparkeersysteem FalcoLevel Eco te leveren en te monteren.
Montage project van de week 5 jul 2019 Week 27: Compact fietsparkeren bij nieuwe studentenwoningen Bot Bouw realiseert op dit moment  351 studenten- en startersappartementen in de Delflandpleinbuurt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West, als onderdeel van het plan ‘Zuidblok’ aan de Vlaardingenlaan. Falco…
Montage project van de week 28 jun 2019 Week 26: opbouw Tot de Nek in de Drek Op dit moment bouwen onze monteurs de Falco-hindernis bij Tot de Nek in de Drek - Obstacle Run in Vriezenveen. Falco is één van de hoofdsponsors van Tot de Nek in de Drek, de nummer 1 Beste Mudrun van…
Montage project van de week 24 jun 2019 Week 25: Verhoogde FalcoLok-600 met oplaadpunten In opdracht van Van der Vorm Vastgoed heeft Falco een op maat gemaakte FalcoLok 600 geleverd aan appartementencomplex Harvest. De overkapping wordt gebruikt als scooterberging. De overkapping is verhoogd en voorzien van oplaadpunten en LED verlichting.
Bedrijfsnieuws 21 jun 2019 Falco producten op festival We Make the City Deze week week vindt in Amsterdam het festival We Make the City plaats. Tot en met 23 juni staat de hele Metropoolregio Amsterdam in het teken van urgente stedelijke vraagstukken en oplossingen.Falco heeft voor dit festival een aantal fietsenrekken ter beschikking gesteld (FalcoScandi, FalcoFida, Toaster, Ideaal rek en de FalcoCrate). Ook zijn er 20 FalcoSound rekken geplaatst voor de bezoekers.
Aanbiedingen 20 jun 2019 RVS geleideboog/ fietsaanleunbeugel RVS fietsaanleunbeugel/geleideboog met een diameter van 60 mm. De hoogte is 125 cm. Verkrijgbaar in verschillende lengtes. Zolang de voorraad strekt.
Nieuwe Producten 20 jun 2019 FalcoAlign fietsstandaard Een fietsenrek dat je niet ziet en dat verdwijnt uit het straatbeeld op het moment dat je het rek niet gebruikt. Ideaal voor pleinen waar soms fietsen geparkeerd moeten worden, en soms evenementen zoals…
Montage project van de week 14 jun 2019 Week 24: fietsparkeren bij appartementen Verhulstplein Den Haag Het Verhulstplein in Den Haag was een kantorenplein. Na sloop van de kantoren worden momenteel 157 nieuwbouw appartementen gerealiseerd. Op de begane grond worden eenvoudig te bereiken en afgesloten fietsenstallingen gerealiseerd.
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!