Straatpraat

Straatpraat

Home Straatpraat

Bedrijfsnieuws 20 mei 2019 Falco aanwezig VeloCity 2019 Net zoals voorgaande jaren is Falco aanwezig op VeloCity. Samen met andere deelnemers is Falco te vinden op de stand van de Dutch Cycling Embassy.
Bedrijfsnieuws 20 mei 2019 Falco partner Nationaal Fietscongres 2019 Net als voorgaande jaren is Falco ook dit jaar partner van het Nationaal Fietscongres. Op donderdag 20 juni staan wij op het Nationaal Fietscongres. Hier bespreken fietsprofessionals de laatste actuele vraagstukken rondom fietsen.
Montage project van de week 16 mei 2019 Week 20: montage FalcoLinea producten op (dak)terrassen In week 20 is gestart met de montage van 20 stuks picknicksets en 6 enkelzijdige buitenbanken uit de populaire serie FalcoLinea. De straatmeubilair producten zijn geplaatst bij kantorenpark Rijnpoort in opdracht van Milani, inrichters van ruimte. Milani heeft in het verleden vaker FalcoLinea besteld voor hun klanten.
Montage project van de week 10 mei 2019 Week 19: montage FalcoBox voor De Meeander School In week 19 zijn er 2 FalcoBox bergingen geplaatst bij de Meeander school.
Bedrijfsnieuws 29 apr 2019 Falco in vakblad Metaal & Techniek Metaal & Techniek is het vakblad voor het MKB-metaal en tevens het officiële orgaan van Koninklijke Metaalunie. In de April editie staat een mooi artikel over Falco. Lees verder om het hele artikel te lezen.
Aanbiedingen 29 mrt 2019 Rechthoekige afvalbak Stalen afvalbak met een inhoud van 40 liter. De bak is rechthoekig. Staanders om met beton aan te gieten. Nog 6 op voorraad.
Nieuwe Producten 26 mrt 2019 FalcoDK fietspaal De fietspaal in de FalcoDK serie is een eenvoudig fietsparkeersysteem bestaand uit stalen koker met een profiel van 80 x 20 mm. Tussen de kokers kunnen fietsen met het voorwiel geparkeerd kunnen worden.…
Klant aan het woord 19 mrt 2019 Wensink Met meer dan 50 vestigingen in Noordoost Nederland is Wensink een belangrijke dealer voor de automerken Mercedes-Benz, Ford en smart. Al jaren is Falco de vaste leverancier van Wensink indien men een overkapping nodig heeft voor 1 van de vestigingen.
Montage project van de week 10 mrt 2019 Week 18: montage FalcoLinea banken Bodegraven Gemeente Bodegraven heeft 10 op maat gemaakte FalcoLinea banken besteld en deze zijn in week 18 geplaatst op het Raadhuisplein in Bodegraven.
Bedrijfsnieuws 1 mrt 2019 Montage overkapping In dit timelapse filmpje is te zien hoe onze VCA gecertificeerde monteurs een FalcoZan overkapping monteren op locatie.
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!