Straatpraat

Straatpraat

Home Straatpraat

Montage project van de week 13 sep 2019 Week 37: Fietsafzetting op schoolterrein Deze week heeft Falco nieuwe fietsparkeersystemen geplaatst bij het Zone.college. In de kelder en buitenruimte zijn fietsaanleunhekken op maat geplaatst. Deze fietsaanleunbeugels zijn gemaakt uit koker 60 x 40 en fungeren als fietsafzetting. Voor studenten is het duidelijk dat hun fietsen binnen deze ruimtes geparkeerd kunnen worden.
Nieuwe Producten 12 sep 2019 FalcoAcero buitenbank zonder rug, staal Deze stalen buitenbank is robuust en budgetvriendelijk. Ontworpen door onze eigen ontwerp afdeling en geproduceerd met onze moderne productie faciliteiten, bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen. Deze parkbank bestaat geheel uit thermisch verzinkt staal en kan gepoedercoat worden in een gewenste kleur.
Bedrijfsnieuws 29 aug 2019 Falco op Deense beurs Have & Landskap Onze collega's van Falco's dochterbedrijf Falco AS zijn vertegenwoordigd op de beurs Have & Landskap met producten op het gebied van straatmeubilair en fietsparkeren. Deze grote beurs voor de groene industrie vindt plaatst in de buitenlucht in Slagelse.
Bedrijfsnieuws 22 aug 2019 Bezoek ons op "Het Plein" tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte Bezoek Falco op Het Plein tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte. Je vindt ons tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op 2 en 3 oktober in de jaarbeurs Utrecht, hal 4.
Bedrijfsnieuws 22 jul 2019 Bereikbaarheid tijdens vakantieperiode Falco is in de vakantieperiode bereikbaar via 0546 55 44 44 of verkoop@falco.nl.
Bedrijfsnieuws 22 jul 2019 Ontwerper in beeld: Milou Bergs Ontwerper Milou Bergs schrijft over de ontwikkeling van innovatief fietsparkeersysteem FalcoAlign en over de samenwerking met Falco.
Montage project van de week 19 jul 2019 Week 29: Overkapping op schoolterrein Deze week is op het buitenterrein van De Zeister Vrije School een ruime overkapping geplaatst. De overkapping bestaat uit een FalcoLok 300 berging en een open aanbouwvak op maat van 5 x 3 meter.
Klant in beeld 15 jul 2019 Universiteit Twente De campus van de Universiteit Twente is in de jaren zestig aangelegd in een parkachtige omgeving tussen Enschede en Hengelo. Op het terrein van de Universiteit Twente staan veel Falco producten, vooral op het gebied van fietsparkeren. Sommige producten staan er al jaren en zijn nog niet aan vervanging toe, andere overkappingen zijn onlangs geplaatst.
Montage project van de week 15 jul 2019 Week 28: Falco monteurs in Denemarken Vorige week waren een aantal Falco monteurs/chauffeurs in Denemarken om bij Gartnerbyen ons dubbellaags fietsparkeersysteem FalcoLevel Eco te leveren en te monteren.
Montage project van de week 5 jul 2019 Week 27: Compact fietsparkeren bij nieuwe studentenwoningen Bot Bouw realiseert op dit moment  351 studenten- en startersappartementen in de Delflandpleinbuurt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West, als onderdeel van het plan ‘Zuidblok’ aan de Vlaardingenlaan. Falco…
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!