Back to top
Tawk.to
Straatpraat

Straatpraat

Home Straatpraat

Montage project van de week 16 okt 2020 Week 42: fietsparkeren bij duurzaam bedrijf Heemskerk fresh & easy De fietsparkeergelegenheid van duurzaam bedrijf Heemskerk fresh & easy is fors uitgebreid met twee nieuwe fietsoverkappingen. Onder een op maat gemaakte verhoogde overkapping staan etagerekken en onder de andere overkapping zijn enkelzijdige fietsenrekken geplaatst.
Montage project van de week 2 okt 2020 Week 40: glazen overkapping met banken en asbak Bij een bedrijf in Oosterhout is deze week een op maat gemaakte FalcoLok overkapping geplaatst. De korte zijde is tegen een gebouw geplaatst. De overige drie wanden zijn bekleed met veiligheidsglas. De overkapping is voorzien van 1 deur. In de glazen overkapping is een ventilatierooster geplaatst aan de bovenzijde, aan de onderzijde is ook een opening van circa 5 cm.
Nieuwe Producten 28 sep 2020 FalcoE-Wing innovatieve buitenbank De FalcoE-Wing is een innovatieve buitenbank voor de buitenruimte van vandaag. De bank is ontworpen door onze eigen afdeling productontwikkeling en wordt ook geproduceerd op onze eigen locatie in Vriezenveen. Deze stijlvolle enkelzijdige zitbank is voorzien van een rugleuning. Door de duurzame oplaadmogelijkheden zal de buitenbank zich zonder twijfel ontpoppen als favoriete relaxplek. Door de lengte van de bank is het ook mogelijk om met twee personen uit verschillende huishoudens op de bank te zitten en afstand te bewaren.
Montage project van de week 11 sep 2020 Week 37: muurbanken in een winkelcentrum In het winkelcentrum van Brunssum is al veel Falco straatmeubilair te vinden, zoals de FalcoSinus muurbanken, FalcoLinea xxl en FalcoLinea plantenbakken. Onlangs zijn er ook twee FalcoSway muurbanken geplaatst in het winkelcentrum. De banken zijn bevestigd tegen een betonnen muur en bestaan uit stalen banksteunen en bankplanken van FSC® gecertificeerd hardhout. De staaldelen zijn gepoedercoat in een grijze kleur.
Nieuwe Producten 10 sep 2020 FalcoScooter afzetpanelen Met de FalcoScooter afzetpanelen kan er een duidelijke scooter parkeerplek gecreëerd worden door eenvoudig twee afzethekken te plaatsen aan beide zijden van een parkeerruimte bestemd voor scooters.  Voordelen…
Bedrijfsnieuws 21 aug 2020 Falco partner Nationaal Fietscongres 2020 Dit jaar zijn we partner van het Nationaal Fietscongres. Het NFC is het grootste congres voor fietsprofessionals in Nederland. Nu, voor het eerst (deels) digitaal.
Nieuwe Producten 17 aug 2020 FalcoCitta buitenbank met rug FalcoCitta is een bank met een eenvoudig doch stijlvol design. Deze bank met rugleuning past goed in elke omgeving. Materiaal FalcoCitta is gemaakt van plaatstaal en FSC®-gecertificeerd hardhout. De…
Blog 21 jul 2020 Circulair. Grote uitdaging, mooie beloning. 2050. Dat is het jaar waarin Nederland circulair moet zijn, zo is het streven van de overheid. Maar eerst even heel kort naar school, want lang niet iedereen is bekend met de term circulair. Dus wat wordt nou bedoeld met de circulaire economie? Daar gaan we: omdat er steeds meer consumenten bijkomen worden grondstoffen om producten mee te maken steeds schaarser en duurder. Om aan die toenemende vraag te voldoen moeten we daarom slimmer met grondstoffen omgaan. Een circulaire economie is daarom gericht op het optimaal inzetten en hergebruiken van grondstoffen in de verschillende schakels van de productieketen.
Bedrijfsnieuws 9 jul 2020 Falco wint circulaire tender fietsparkeersystemen Gemeente Leiden Falco heeft een tender fietsparkeersystemen gewonnen die uitgeschreven is door de Gemeente Leiden. Het aantonen van circulariteit en onderbouwing d.m.v. een juiste MKI factor was een belangrijke reden om de aanbesteding aan Falco te gunnen.
Montage project van de week 3 jul 2020 Week 27: carport in woonwijk In een nieuwe woonwijk in Meerstad heeft Falco een carport geplaatst. Onder de carport kunnen twee auto's worden geplaatst.
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!