Back to top
Tawk.to
Straatpraat

Straatpraat

Home Straatpraat

Blog 21 jul 2020 Circulair. Grote uitdaging, mooie beloning. 2050. Dat is het jaar waarin Nederland circulair moet zijn, zo is het streven van de overheid. Maar eerst even heel kort naar school, want lang niet iedereen is bekend met de term circulair. Dus wat wordt nou bedoeld met de circulaire economie? Daar gaan we: omdat er steeds meer consumenten bijkomen worden grondstoffen om producten mee te maken steeds schaarser en duurder. Om aan die toenemende vraag te voldoen moeten we daarom slimmer met grondstoffen omgaan. Een circulaire economie is daarom gericht op het optimaal inzetten en hergebruiken van grondstoffen in de verschillende schakels van de productieketen.
Bedrijfsnieuws 17 jul 2020 Bereikbaarheid tijdens vakantieperiode De vakantie periode komt er weer aan! Onze productie ligt drie weken stil in de periode van 20 juli tot 10 augustus. Tijdens de gehele vakantieperiode is onze afdeling Verkoop wel bereikbaar via 0546 55…
Bedrijfsnieuws 9 jul 2020 Falco wint circulaire tender fietsparkeersystemen Gemeente Leiden Falco heeft een tender fietsparkeersystemen gewonnen die uitgeschreven is door de Gemeente Leiden. Het aantonen van circulariteit en onderbouwing d.m.v. een juiste MKI factor was een belangrijke reden om de aanbesteding aan Falco te gunnen.
Montage project van de week 3 jul 2020 Week 27: carport in woonwijk In een nieuwe woonwijk in Meerstad heeft Falco een carport geplaatst. Onder de carport kunnen twee auto's worden geplaatst.
Montage project van de week 26 jun 2020 week 26: Fietsparkeervoorzieningen op parkeerdek in Hoofddorp Op het parkeerdek van winkelcentrum Markthof in Hoofddorp heeft Falco deze week een fietsoverkapping en fietsenrekken geplaatst in opdracht van VMV Projecten.
Bedrijfsnieuws 22 jun 2020 Bestel eenvoudig in Falco's webshop! Bestel standaard producten eenvoudig in onze webshop! Betaling achteraf en geen verzendkosten bij een orderbedrag boven € 500.
Montage project van de week 12 jun 2020 Week 24: fietsoverkappingen en etagerekken op terrein Hamburg Airport Onze monteurs waren afgelopen week met een vrachtwagen vol Falco producten in Hamburg, bij het vliegveld. Er zijn twee FalcoZan fietsoverkappingen geplaatst met hieronder etagerekken FalcoLevel Premium+.
Nieuwe Producten 9 jun 2020 FalcoBloc afvalbak voor afvalscheiding De FalcoBloc afvalbak is ontworpen door Falco en wordt geproduceerd in de Falco vestiging in Vriezenveen. Deze afvalbak heeft een robuust karakter en een groot verzamelvermogen en is geschikt om afval…
Montage project van de week 29 mei 2020 Week 22/23: Ambulance overkappingen voor Ambulance Amsterdam De afgelopen 2 weken zijn er carports van het model FalcoPlana geplaatst bij Ambulance Amsterdam in Hoofddorp en Zaandam.
Aanbiedingen 15 mei 2020 RVS fietsaanleunbeugel RVS fietsaanleunbeugel/geleideboog met een diameter van 48 mm. Verkrijgbaar in breed 19 cm of breed 39 cm. Zolang de voorraad strekt.
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!