Back to top
Tawk.to

Falco fietsberging met transparant dak

Home Projecten Falco fietsberging met transparant dak

Voor meer lichtdoorlatendheid in gesloten stallingen of fietsbergingen is deze dak bekleding een uitkomst. De FalcoLok overkapping op maat met licht doorlatende polyester dak bekleding.

Op verzoek van Van Raaij Groenverzorging maakte Falco deze fietsberging voor KLPD te Driebergen. Het is een fietsberging geworden met ook ruimte voor o.a. containers. Door het transparante dak blijft het heerlijk licht in de stalling en vergroot het  gevoel van veiligheid.

In de berging zijn fietsenrekken uit de serie FalcoSound geplaatst, voor gebruiksvriendelijk fietsparkeren.  

Opbouw en materialen fietsberging

De berging bestaat verder uit hardhouten overlapschroten, stalen constructie –thermisch verzinkt en bevestigingsmiddelen van rvs.  Er zijn twee deuren geplaatst waarvan 1 dubbel en een enkele draaideur.

Afmetingen berging/fietsenstalling

  • Breedte ca 3513 cm
  • Diepte ca 811 cm
  • Hoogte ca 210/ 225 cm

Meer weten over deze producten?

Bekijk ook andere projecten met transparant dak:

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!