Back to top
Tawk.to

Falco overkappingen bij Landal GreenParks

Home Projecten Falco overkappingen bij Landal GreenParks

Falco heeft bij diverse Landal Greenparks verschillende overkappingen geplaatst, zoals bij Landal Aelderholt, Landal Miggelenberg, Landal Julianadorp, Landal Elfstedenhart en Landal Kasteeldomein. Bij de meeste Landal Greenparks is het mogelijk om een fiets te huren. Falco weet al ruim 70 jaar alles van fietsoverkappingen voor (openbare) buitenruimtes en kan met gemak een fietsoverkapping voor bedrijf, gemeente, school of architect maken. De mogelijkheden zijn oneindig, en vindt u ook terug in onze ruime keuze aan modellen in de categorie (fiets)overkappingen. Daarnaast zijn de overkappingen open of gesloten te maken.

Voor elk park een geschikte overkapping

Bij Landal Greenpark Aelderholt is een lage, enkelzijdige overkapping geplaatst, de Q-150. Hierin staan rijwielrekken van het model A-11 om fietsen in te parkeren. Bij Landal Greenpark Miggelenberg in Hoenderloo en bij Landal Golf & Beach Resort Ooghduyne zijn fietsoverkappingen te vinden. In Cauberg, bij Landal Kasteeldomein heeft men gekozen voor een FalcoGamma Hi. De overkappingen in de FalcoGamma serie zijn modern qua design en door het gebruik van helder polycarbonaat als dakbekleding blijft de overkapping open en licht. Fietsen kunnen geparkeerd worden in het fietsparkeersysteem Triangel 10 met dubbel oog. In Friesland, op het buitenterrein van Landal Elfstedenhart is de populaire FalcoLok 500 fietsoverkapping geplaatst met daarin FalcoSound fietsenrekken met oplaadpunt.

Advies

Op zoek naar een fietsenstalling voor uw recreatie gelegenheid? Bekijk ons Pinterest bord "Recreatie" voor inspiratie.

Prijzen van overkappingen zijn op aanvraag. Falco heeft een eigen ontwerp- en productieafdeling waarmee, op basis van uw gegevens en wensen, een overkapping op maat geadviseerd kan worden.
Falco geeft u graag een vrijblijvend advies, ook op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!