Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling met rokersruimte - op maat gemaakt voor Scania

Home Projecten Fietsenstalling met rokersruimte - op maat gemaakt voor Scania

Voor het hoofdkantoor van vrachtwagenproducent Scania maakte Falco een dubbelzijdige fietsoverkapping met een overdekte rokersruimte . Fraai en functioneel overkappen met Falco!

Er is een dubbelzijdige fietsoverkapping en een enkelzijdige overkapping op maat geplaatst uit de serie FalcoGamma. Door deze overkappingen tegen elkaar te plaatsen en Ideaal fietsenrekken, is er een fietsenstalling met rookcabine gecreëerd. Door de zijwanden en dakbedekking op elkaar aan te sluiten is het tot één geheel gemaakt. En in dezelfde stijl om de eenheid te bewaren.

In het gedeelte waar de fietsen worden gestald is een draaideur geplaatst. In de rokersruimte is de toegang gecreëerd door een wandpaneel minder te plaatsen.

Overkapping met veiligheidsglas

De panelen zijn gemaakt van veiligheidsglas. Het veiligheidsglas dat gebruikt wordt bestaat uit gehard glas. Dit glas wordt verhit waardoor het veel sterker wordt. Verhard glas is wel tot 5 keer sterker dan onverhard glas. Bijkomend voordeel is dat het glas wanneer het breekt, in duizenden stukjes uiteenvalt waardoor scherpe wonden worden voorkomen.

Compleet met straatmeubilair

Met vier FalcoLinea banken, asbak en afvalbak is er een complete inrichting voor de werknemers en bezoekers van het hoofdkantoor Scania geplaatst. Alle stalen onderdelen zijn thermisch verzinkt en aanvullend gepoedercoat in antracietgrijs.

Meer weten over de producten?

Project voor uw bedrijfsterrein?

Een mooiere buitenwereld op uw bedrijfsterrein? Neem contact op met een van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder. Ook voor vrijblijvend advies op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!