Back to top
Tawk.to

Afsluitbare fietsenstalling voor Bronovo ziekenhuis

Home Projecten Afsluitbare fietsenstalling voor Bronovo ziekenhuis

Op het terrein van het Bronovo ziekenhuis was behoefte aan een goede en veilige fietsenstalling. Falco produceerde de  fietsoverkapping FalcoQuarter in dubbelzijdige uitvoering en met een afsluitmogelijkheid om diefstal van fietsen te voorkomen. 

Het Bronovo ziekenhuis zocht een fietsenstalling voor haar bezoekers en voor haar medewerkers. De keuze viel op de FalcoQuarter overkapping vanwege zijn vorm, transparantie en hoogte.

Afsluitbare fietsenstalling door paslezer

De overkapping voor de medewerkers is uit diverse onderdelen samengesteld tot deze fietsenstalling. Er zijn twee overkappingen (bestaande uit 2 rijen x7 vakken) tegenover elkaar geplaatst met een extra looppadafsluiting. Hiermee wordt een volledig dichte fietsenstalling gecreëerd.

Daarnaast is de fietsenstalling ook afsluitbaar gemaakt door aan beide zijden deuren te plaatsen. Hierdoor staan fietsen veilig gestald en worden beschermd tegen diefstal. De deur is uitgerust met een paslezer waarmee ziekenhuispersoneel met hun medewerkerspas de deur openen  en zo toegang krijgen tot de fietsenstalling.

Fietsenstalling bezoekers

De overkapping voor de bezoekers heeft twee FalcoQuarters overkappingen tegenover elkaar geplaatst. Hierdoor ontstaat er een ruime fietsenstalling.

Fietsenrekken

De fietsenrekken komen uit de serie FalcoSound, elk fietsenrek heeft plaats voor 5 fietsen. Zo zijn er meerdere fietsenrekken aan elkaar gekoppeld en in totaal 260 fietsplaatsen gecreëerd.

Meer productinformatie?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!