Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 46: Uitbreiding overkapping Prinses Maxima Centrum

Week 46: Uitbreiding overkapping Prinses Maxima Centrum
fietsparkeren fietsoverkapping uitbreiden
Werk in uitvoering 15 nov 2019

Bij het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie staan twee fietsoverkappingen van Falco. Een van de FalcoGamma fietsoverkappingen bleek te klein voor het aantal fietsen dat hier geparkeerd moest worden. Falco heeft hier deze week 6 aanbouwvakken bij aangebouwd. De totale extra lengte is maar liefst 24 meter. De fietsenrekken worden volgende week gemonteerd. Uiteraard zijn de staaldelen van het nieuwe gedeelte gepoedercoat in dezelfde bruingrijze kleur als de bestaande overkapping. 

Uitbreiding bestaande overkappingen

Falco zorgt wel vaker voor een uitbreiding van bestaande (fiets)overkappingen.  Dit is relatief simpel, omdat al onze overkappingen modulair worden opgebouwd. Elke overkapping, of de wandbekleding nu van hout is of polycarbonaat, bestaat uit een beginvak en naar wens worden er een aantal aanbouwvakken bijgeplaatst. Een duurzame oplossing!

In Borculo hebben we een transparante overkapping FalcoGamma uitgebreid en in Rotterdam is bij een houten FalcoLok overkapping een aanbouwvak bijgeplaatst.

Wilt u advies over uw situatie? Onze projectadviseur komt graag langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt telefonisch contact opnemen met Falco (0546 55 44 44) of via de mail (info@falco.nl).

 

fietsparkeren fietsoverkapping uitbreiding
fietsparkeren fietsoverkapping uitbreiding
fietsparkeren fietsoverkapping uitbreiding
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!