Back to top
Tawk.to

Fietsparkeervoorzieningen bij Prinses Maxima Centrum

Home Projecten Fietsparkeervoorzieningen bij Prinses Maxima Centrum

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is een uniek centrum waar alle hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt. Op 18 mei 2018 werd het nieuwe gebouw in gebruik genomen door de eerste patiënten.  Falco heeft de fietsparkeervoorzieningen geproduceerd en geleverd voor dit nieuwe gebouw, in opdracht van Van der Tol Hoveniers en Terreininrichting.

FalcoGamma

Op het terrein van het Prinses Maxima Centrum zijn twee fietsoverkappingen FalcoGamma geplaatst. Een FalcoGamma heeft 5 vakken, en de andere FalcoGamma heeft 7 vakken. De staalconstructie van beide fietsoverkappingen is gepoedercoat in een bruingrijze RALkleur.

Deze overkapping kenmerkt zich door de centrale draagkolom die boven uitloopt in twee draagarmen (uithouders) waaronder de fietsen prima gestald kunnen worden. Door het gebruik van helder polycarbonaat als dakbekleding blijft de overkapping open en licht. Door het open karakter is bijvoorbeeld de sociale controle van buitenaf goed te handhaven.

 FalcoGamma is ook verkrijgbaar als dubbelzijdige variant en als extra hoge uitvoering.

FalcoSound

Onder de FalcoGamma fietsoverkapping staan enkelzijdige fietsenrekken FalcoSound. De bijzondere vorm van de wielbeugels van het fietsenrek FalcoSound zijn erg vriendelijk voor het voorwiel.

Ondergrondse fietsenstalling

In de parkeerkelder van het centrum kunnen 218 fietsen worden geparkeerd middels etage fietsenrekken. Ons dubbellaagse fietsenrek  FalcoLevel Premium+ is een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem dat geschikt is voor kleinere ruimtes om veel fietsen in te parkeren.

Extra’s

Er zijn 9 oplaadunits geproduceerd, deze zijn gepoedercoat in een geelgroene kleur en zijn gemonteerd aan de staander van het etagerek FalcoLevel Premium+. E-bikes kunnen dan opgeladen worden terwijl ze zijn geparkeerd.

Falco heeft voor plaatsing in de fietsenkelder twee infostickers op wit trespa bord geleverd met de indeling van de stalling, op A3 formaat. Ook hebben we 9 stickers met een gebruiksinstructie aangeleverd voor in de stalling.

Zorginstellingen

Falco levert regelmatig overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeersystemen aan zorginstellingen. Bekijk ons Pinterest bord Buitenterrein zorginstelling inrichten voor meer projecten die Falco heeft uitgevoerd in de zorg sector. 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!