Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 22/23: Ambulance overkappingen voor Ambulance Amsterdam

Week 22/23: Ambulance overkappingen voor Ambulance Amsterdam
108784 carport overkapping ambulance
Werk in uitvoering 29 mei 2020

De afgelopen weken zijn er diverse carports van het model FalcoPlana geplaatst bij Ambulance Amsterdam in Hoofddorp en Zaandam. Ambulance Amsterdam staat garant voor acute ambulancezorgverlening en besteld ambulancevervoer in de regio's Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek-Waterland en Kennemerland (Haarlemmermeer).

FalcoPlana carport

De FalcoPlana is uitermate geschikt voor stalling van vervoersmiddelen zoals bedrijfswagens of andere bedrijfsmaterialen. In Hoofddorp kunnen er drie ambulances onder gestald worden. De carport die in Zaandam is geplaatst is iets kleiner van formaat, hier kunnen 2 ambulances onder geplaatst worden. De dakbekleding bestaat uit aluzinc profielplaten, evenals de lange zijde van de overkapping. De korte zijde is bekleed met FSC® gecertificeerd hardhout.

Eerdere projecten

Bij het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg wordt de overkapping FalcoPlana ook ingezet als overkapping voor ambulances. Auto Totaal Houten en Peugeot Nefkens gebruiken de FalcoPlana als overkapping voor (nieuwe) auto's.

108784 carport overkapping ambulance
108784 carport overkapping ambulance
108784 carport overkapping ambulance
108784 carport overkapping ambulance
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!