Back to top
Tawk.to

FalcoPlana doet dienst als ambulance overkapping bij Tilburgs ziekenhuis

Home Projecten FalcoPlana doet dienst als ambulance overkapping bij Tilburgs ziekenhuis

Bij het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg wordt de overkapping FalcoPlana ingezet als overkapping voor ambulances.

Overkapping op maat

De overkapping FalcoPlana is bij uitstek geschikt voor de stalling van bedrijfswagens. In dit geval worden er ambulances gestald onder de overkapping.

Al onze overkappingen zijn modulair opgezet. Een overkapping begint met een startvak en is uit te breiden met het gewenste aantal aanbouwvakken. De overkapping bij het ETZ bestaat uit 7 vakken.  Het materiaal van het dak bestaat uit aluzinc  profielplaten en de wandelementen zijn van FSC gecertificeerde hardhouten open latten.

FalcoPlana in andere projecten

De FalcoPlana is in eerdere projecten ingezet als carport voor nieuwe auto’s van Auto Totaal Houten en ook Peugeot Nefkens in Tilburg gebruikt de FalcoPlana als carport.

Advies

Ook op zoek naar een overkapping voor bedrijfsgoederen of een fietsenstalling? Onze adviseurs helpen u graag. Bel (0546) 55 44 44) of mail (info@falco.nl) en we voorzien u graag van advies.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!