Back to top
Tawk.to

FalcoPlana doet dienst als ambulance overkapping bij Tilburgs ziekenhuis

Home Projecten FalcoPlana doet dienst als ambulance overkapping bij Tilburgs ziekenhuis

Bij het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg wordt de overkapping FalcoPlana ingezet als overkapping voor ambulances.

Overkapping op maat

De overkapping FalcoPlana is bij uitstek geschikt voor de stalling van bedrijfswagens. In dit geval worden er ambulances gestald onder de overkapping.

Al onze overkappingen zijn modulair opgezet. Een overkapping begint met een startvak en is uit te breiden met het gewenste aantal aanbouwvakken. De overkapping bij het ETZ bestaat uit 7 vakken.  Het materiaal van het dak bestaat uit aluzinc  profielplaten en de wandelementen zijn van FSC gecertificeerde hardhouten open latten.

FalcoPlana in andere projecten

De FalcoPlana is in eerdere projecten ingezet als carport voor nieuwe auto’s van Auto Totaal Houten en ook Peugeot Nefkens in Tilburg gebruikt de FalcoPlana als carport.

Advies

Ook op zoek naar een overkapping voor bedrijfsgoederen of een fietsenstalling? Onze adviseurs helpen u graag. Bel (0546) 55 44 44) of mail (info@falco.nl) en we voorzien u graag van advies.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!