Back to top
Tawk.to

FalcoPlana doet dienst als ambulance overkapping bij Tilburgs ziekenhuis

Home Projecten FalcoPlana doet dienst als ambulance overkapping bij Tilburgs ziekenhuis

Bij het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg wordt de overkapping FalcoPlana ingezet als overkapping voor ambulances.

Overkapping op maat

De overkapping FalcoPlana is bij uitstek geschikt voor de stalling van bedrijfswagens. In dit geval worden er ambulances gestald onder de overkapping.

Al onze overkappingen zijn modulair opgezet. Een overkapping begint met een startvak en is uit te breiden met het gewenste aantal aanbouwvakken. De overkapping bij het ETZ bestaat uit 7 vakken.  Het materiaal van het dak bestaat uit aluzinc  profielplaten en de wandelementen zijn van FSC gecertificeerde hardhouten open latten.

FalcoPlana in andere projecten

De FalcoPlana is in eerdere projecten ingezet als carport voor nieuwe auto’s van Auto Totaal Houten en ook Peugeot Nefkens in Tilburg gebruikt de FalcoPlana als carport.

Advies

Ook op zoek naar een overkapping voor bedrijfsgoederen of een fietsenstalling? Onze adviseurs helpen u graag. Bel (0546) 55 44 44) of mail (info@falco.nl) en we voorzien u graag van advies.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!