Back to top
Tawk.to

Overkappingen en carports voor Peugeot

Home Projecten Overkappingen en carports voor Peugeot

Voor Peugeot Nefkens in Tilburg zijn deze overkappingen uit de serie FalcoPlana geplaatst. De ultieme carport of overkapping voor meerdere bedrijfsauto’s!

Naast de FalcoPlana carports leverde Falco ook haar FalcoTel-E overkappingen.

Kolomvrije overkappingen

Groot voordeel van de FalcoPlana overkapping is dat deze bijna kolommenvrij is en  eenvoudig uit te breiden naar de benodigde ruimte.

Hier is een overkapping samengesteld uit begin- en aanbouwvakken in totaal van 27,5x5 meter. De hoogte is 220/240 cm. Het dak van de overkapping is gemaakt van aluzinc profielplaat, de zijwanden zijn gemaakt van hardhouten belatting.

De FalcoTel-E overkapping is opgebouwd uit drie vakken met een lengte van ca. 11 meter, diepte van 244 cm en een hoogte van 200 cm.

Ook deze overkapping heeft geen kolommen aan de voorzijde en bespaart dus parkeerruimte en ideaal voor bijvoorbeeld het overkappen van fietsen en in dit geval auto’s.

Ideale carport voor uw bedrijfsauto’s?

Neem contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een overkapping voor uw bedrijfsauto’s. Zij helpen u graag verder. Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl

Meer weten over de overkappingen?

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!