Back to top
Tawk.to

Overkappingen en carports voor Peugeot

Home Projecten Overkappingen en carports voor Peugeot

Voor Peugeot Nefkens in Tilburg zijn deze overkappingen uit de serie FalcoPlana geplaatst. De ultieme carport of overkapping voor meerdere bedrijfsauto’s!

Naast de FalcoPlana carports leverde Falco ook haar FalcoTel-E overkappingen.

Kolomvrije overkappingen

Groot voordeel van de FalcoPlana overkapping is dat deze bijna kolommenvrij is en  eenvoudig uit te breiden naar de benodigde ruimte.

Hier is een overkapping samengesteld uit begin- en aanbouwvakken in totaal van 27,5x5 meter. De hoogte is 220/240 cm. Het dak van de overkapping is gemaakt van aluzinc profielplaat, de zijwanden zijn gemaakt van hardhouten belatting.

De FalcoTel-E overkapping is opgebouwd uit drie vakken met een lengte van ca. 11 meter, diepte van 244 cm en een hoogte van 200 cm.

Ook deze overkapping heeft geen kolommen aan de voorzijde en bespaart dus parkeerruimte en ideaal voor bijvoorbeeld het overkappen van fietsen en in dit geval auto’s.

Ideale carport voor uw bedrijfsauto’s?

Neem contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een overkapping voor uw bedrijfsauto’s. Zij helpen u graag verder. Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl

Meer weten over de overkappingen?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!