Back to top
Tawk.to

Auto's droog stallen met FalcoPlana

Home Projecten Auto's droog stallen met FalcoPlana

Auto Totaal Houten heeft een overkapping van het model FalcoPlana aangeschaft om (nieuwe) auto’s onder te stallen. FalcoPlana is hier ook uitermate geschikt voor; regelmatig wordt deze carport ingezet om vervoersmiddelen of andere bedrijfsmaterialen droog te stallen en te beschermen tegen weersinvloeden zoals vorst, regen en zon.

Uitvoering

Deze overkapping oogt erg strak qua design, de staanders staan recht onder de overkapping. Het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten. Het is ook mogelijk om te kiezen voor transparante platen. De overkapping voor Auto Totaal Houten  is bekleed met hardhouten belatting.  Standaard wordt FalcoPlan uitgevoerd zonder wanden/ bekleding. Er kunnen twee auto's geparkeerd worden in de overkapping.

Uitbreiding

FalcoPlana kan eenvoudig worden uitgebreid, naast een beginvak worden er dan aanbouwvakken aangebouwd van 5 x 5 meter. Bij Peugeot Nefkens in Tilburg heeft Falco bijvoorbeeld een FalcoPlana geplaatst van 27,5 x5 meter.

Woningbouw

Falco bezit over een eigen design afdeling en eigen productiehallen. We kunnen dus relatief makkelijk aanpassingen aan standaard producten doorvoeren, zodat het product op maat wordt gemaakt voor de klant.  In de nieuwbouwwijk Lingewijkin Gorinchem heeft Falco op maakt gemaakte FalcoPlana’s ontwikkeld, geproduceerd en geplaatst.  Het gaat om 6 dubbele carports die geplaatst zijn bij 2-onder-1 kap woningen en 2 enkele carports die geplaatst zijn op een hoek. De aanpassingen bestonden in dit geval uit het aanpassen van de staanders. Normaal gesproken zijn de staanders vierkant, de architect van de woonwijk had een sterke voorkeur voor ronde staanders

Advies

Op zoek naar een geschikte overkapping om auto’s, fietsen of bedrijfsmiddelen onder te stallen? Een van onze projectadviseurs helpt u graag verder. Ook een vrijblijvend bezoek op uw locatie is mogelijk. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl. U kunt uiteraard ook onze Pinterest pagina raadplegen.

NEN-EN 1090

Falco heeft als missie “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!