Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 38: 'Zwevende' fietsoverkapping

Week 38: 'Zwevende' fietsoverkapping
Week 38: 'Zwevende' fietsoverkapping
Montage project van de week 23 sep 2022

Bij het nieuwe gezondheidscentrum in Ede is in opdracht van Van Swaay Projectontwikkeling een strakke, 'zwevende' fietsoverkapping geplaatst.

Onder het brede dak van 540 cm kunnen genoeg ca. 8 fietsen droog geparkeerd staan. De overkapping heeft geen wanden maar dankzij de omheining van traliehekwerk staan de fietsen diefstalveilig! De stalen constructie van de FalcoSpan fietsenstalling is in RAL 7022 gepoedercoat, kleur ombergrijs. Het dak is van aluzinc profielplaten en de overkapping heeft een binnenliggende goot. 

Specialist Fietsparkeren

Op zoek naar een robuuste fietsenstalling voor de fietsen van uw bezoekers of medewerkers? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs en vertellen over de mogelijkheden (0546) 55 44 44).

VCA gecertificeerde monteurs

Falco beschikt over haar eigen transport- en montage afdeling. Zijn er producten die voor gemonteerd dienen te worden? Geen probleem, net zomin als monteren op locatie. Met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke fietsoverkapping veilig, en met de juiste hulpmiddelen op de juiste locatie geplaatst.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!