Back to top
Tawk.to

Zonnig pauzeren voor medewerkers Timberland

Home Projecten Zonnig pauzeren voor medewerkers Timberland

Falco heeft voor Timberland B.V. te Almelo het bedrijfsterrein ingericht. In totaal zijn er 5 tafels en 10 zitbanken op maat geplaatst. Falco is specialist in het inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving.

FalcoBloc serie

De FalcoBloc serie is een serie die door de vormgeving en kleur helemaal past in deze tijd. De serie valt op door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC® gecertificeerd hardhout met thermisch verzinkt staal. 

Klik hier voor een compleet overzicht van de FalcoBloc serie.

Tafel model FalcoBloc

De FalcoBloc tafel is voorzien van een strakke vormgeving. Het tafel model FalcoBloc vormt samen met de banken, een mooie set. De tafel is geleverd voor vrijstaande opstelling met doppen. Dit heeft als voordeel dat de tafel eenvoudig te verplaatsen is. 

Zitbank model FalcoBloc

De FalcoBloc zitbank is geleverd met 3 banksteunen en zittingen van 3 FSC® gecertificeerde hardhouten delen. Ook de banken zijn voorzien van doppen, zodat men de banken indien gewenst kan verplaatsen.

Uitgevoerde projecten voor bedrijfsterreinen 

Falco voert regelmatig projecten uit voor bedrijfsterreinen, hieronder een overzicht van een aantal projecten. 

Inrichting kantoor van ASR Verzekeringen 
Inrichting terrein GGD met straatmeubilair
Afvalbakken voor Philips' buitenterrein 

Advies

Bent u op zoek naar een product op maat? Neem dan nu nog contact op met Falco, wij denken graag met u mee! Onze projectadviseurs zijn altijd bereid om met u na te denken over de inrichting van uw buitenruimte.

Vraag hier vrijblijvend ons Falco in projects boek aan voor inspiratie.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!