Back to top
Tawk.to

Zonnig pauzeren voor medewerkers Timberland

Home Projecten Zonnig pauzeren voor medewerkers Timberland

Falco heeft voor Timberland B.V. te Almelo het bedrijfsterrein ingericht. In totaal zijn er 5 tafels en 10 zitbanken op maat geplaatst. Falco is specialist in het inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving.

FalcoBloc serie

De FalcoBloc serie is een serie die door de vormgeving en kleur helemaal past in deze tijd. De serie valt op door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC® gecertificeerd hardhout met thermisch verzinkt staal. 

Klik hier voor een compleet overzicht van de FalcoBloc serie.

Tafel model FalcoBloc

De FalcoBloc tafel is voorzien van een strakke vormgeving. Het tafel model FalcoBloc vormt samen met de banken, een mooie set. De tafel is geleverd voor vrijstaande opstelling met doppen. Dit heeft als voordeel dat de tafel eenvoudig te verplaatsen is. 

Zitbank model FalcoBloc

De FalcoBloc zitbank is geleverd met 3 banksteunen en zittingen van 3 FSC® gecertificeerde hardhouten delen. Ook de banken zijn voorzien van doppen, zodat men de banken indien gewenst kan verplaatsen.

Uitgevoerde projecten voor bedrijfsterreinen 

Falco voert regelmatig projecten uit voor bedrijfsterreinen, hieronder een overzicht van een aantal projecten. 

Inrichting kantoor van ASR Verzekeringen 
Inrichting terrein GGD met straatmeubilair
Afvalbakken voor Philips' buitenterrein 

Advies

Bent u op zoek naar een product op maat? Neem dan nu nog contact op met Falco, wij denken graag met u mee! Onze projectadviseurs zijn altijd bereid om met u na te denken over de inrichting van uw buitenruimte.

Vraag hier vrijblijvend ons Falco in projects boek aan voor inspiratie.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!