Back to top
Tawk.to

Inrichting terrein GGD met straatmeubilair

Home Projecten Inrichting terrein GGD met straatmeubilair

Onze producten zijn niet alleen te vinden op grote stadspleinen en ruime fietsstallingen, ook op een kleiner stuk buitenterrein komen Falco producten tot hun recht.

Banken

Het buitenterrein van de GGD in Amsterdam is bijvoorbeeld ingericht met diverse Falco straatmeubilair producten.  Zo zijn er 4 FalcoRelax banken geplaatst met arm- en rugleuning.  Deze banken zijn bekleed met  FSC® gecertificeerd hardhouten latten en de staalconstructie is gepoedercoat in antracietgrijs. De banksteunen zijn voorzien van een aangelast ankerdeel onder de bestaande voetplaten.  Voetplaat rust op bestrating en ankerdeel is gemonteerd op de betonvoet.

Plantenbakken

Naast de banken zijn er ook een aantal stalen plantenbakken FalcoBloc geplaatst op het GGD terrein. De staaldelen en onderkokeers zijn in dezelfde kleur grijs gepoedercoat als de banken. Opvallend aan de plantenbakken is dat ze zijn voorzien van stalen onderkokers, zodat ze makkelijk te verplaatsen zijn met bijvoorbeeld een heftruck. De plantenbakken zijn in verschillende formaten aangeleverd.

Fietsstandaard met oplaadpunt

Werknemers en klanten kunnen hun fietsen parkeren in fietsparkeersysteem FalcoIon met aanbindbeugel en geïntegreerd oplaadpunt voor e-bikes. In totaal zijn er 15 FalcoIons geplaatst, elk met een lage en hoge plaats.  Alle fietsstandaards zijn gepoedercoat in de kleur antracietgrijs, net zoals de stalen delen van de banken en de plantenbakken.

Meer informatie over het inrichten van buitenterreinen? Vraag onze projectadviseurs.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!