Back to top
Tawk.to

Inrichting terrein GGD met straatmeubilair

Home Projecten Inrichting terrein GGD met straatmeubilair

Onze producten zijn niet alleen te vinden op grote stadspleinen en ruime fietsstallingen, ook op een kleiner stuk buitenterrein komen Falco producten tot hun recht.

Banken

Het buitenterrein van de GGD in Amsterdam is bijvoorbeeld ingericht met diverse Falco straatmeubilair producten.  Zo zijn er 4 FalcoRelax banken geplaatst met arm- en rugleuning.  Deze banken zijn bekleed met  FSC® gecertificeerd hardhouten latten en de staalconstructie is gepoedercoat in antracietgrijs. De banksteunen zijn voorzien van een aangelast ankerdeel onder de bestaande voetplaten.  Voetplaat rust op bestrating en ankerdeel is gemonteerd op de betonvoet.

Plantenbakken

Naast de banken zijn er ook een aantal stalen plantenbakken FalcoBloc geplaatst op het GGD terrein. De staaldelen en onderkokeers zijn in dezelfde kleur grijs gepoedercoat als de banken. Opvallend aan de plantenbakken is dat ze zijn voorzien van stalen onderkokers, zodat ze makkelijk te verplaatsen zijn met bijvoorbeeld een heftruck. De plantenbakken zijn in verschillende formaten aangeleverd.

Fietsstandaard met oplaadpunt

Werknemers en klanten kunnen hun fietsen parkeren in fietsparkeersysteem FalcoIon met aanbindbeugel en geïntegreerd oplaadpunt voor e-bikes. In totaal zijn er 15 FalcoIons geplaatst, elk met een lage en hoge plaats.  Alle fietsstandaards zijn gepoedercoat in de kleur antracietgrijs, net zoals de stalen delen van de banken en de plantenbakken.

Meer informatie over het inrichten van buitenterreinen? Vraag onze projectadviseurs.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!