Back to top
Tawk.to

Afvalbakken FalcoJona voor Philips' buitenterrein

Home Projecten Afvalbakken FalcoJona voor Philips' buitenterrein

Falco ontwikkelde voor Philips speciaal een verende klep voor de afvalbak FalcoJona. In totaal zijn er 20 afvalbakken in deze speciale editie geplaatst bij Philips Medical Systems.

Materiaal afvalbakken

De FalcoJona is gemaakt van elektrolytisch verzinkt staal, de binnenbak is van sendzimir verzinkt staal. Dit zijn duurzame materialen door hun lange levensduur en recyclebaar. De omlijsting van de afvalbak is van staal en kan door een poedercoating op kleur gebracht worden, net als de bak. Voor Philips is de afvalbak gepoedercoat in RAL 8019, kleur bruin.

Afvalbak voor buiten op maat

De Falco designafdeling heeft de FalcoJona afvalbak uitgevoerd met een verende afsluitklep. De FalcoJona heeft naast haar sterke design ook een sterke binnenbak. Daarnaast voorkomt het ontwerp dat er afval bovenop de afvalbak wordt gedeponeerd. De FalcoJona is voorzien van een degelijke sluiting met een trilvast veiligheidslot en driekant-sleutel. Hiermee wordt de deur geopend en kan de binnenbak eruit worden gehaald om te legen.

De binnenbak is voorzien van twee handvatten om het legen te vereenvoudigen. Verder heeft de FalcoJona een inhoud van 50 liter (ook verkrijgbaar in 70 l en 100 l).

Voor uw buitenterrein of openbare ruimte?

Wilt u een afvalbak op maat voor uw bedrijfsterrein of gemeente? Neem contact op met een van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder met advies of een bezoek op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Meer productinformatie?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!