Back to top
Tawk.to

Afvalbakken FalcoJona voor Philips' buitenterrein

Home Projecten Afvalbakken FalcoJona voor Philips' buitenterrein

Falco ontwikkelde voor Philips speciaal een verende klep voor de afvalbak FalcoJona. In totaal zijn er 20 afvalbakken in deze speciale editie geplaatst bij Philips Medical Systems.

Materiaal afvalbakken

De FalcoJona is gemaakt van elektrolytisch verzinkt staal, de binnenbak is van sendzimir verzinkt staal. Dit zijn duurzame materialen door hun lange levensduur en recyclebaar. De omlijsting van de afvalbak is van staal en kan door een poedercoating op kleur gebracht worden, net als de bak. Voor Philips is de afvalbak gepoedercoat in RAL 8019, kleur bruin.

Afvalbak voor buiten op maat

De Falco designafdeling heeft de FalcoJona afvalbak uitgevoerd met een verende afsluitklep. De FalcoJona heeft naast haar sterke design ook een sterke binnenbak. Daarnaast voorkomt het ontwerp dat er afval bovenop de afvalbak wordt gedeponeerd. De FalcoJona is voorzien van een degelijke sluiting met een trilvast veiligheidslot en driekant-sleutel. Hiermee wordt de deur geopend en kan de binnenbak eruit worden gehaald om te legen.

De binnenbak is voorzien van twee handvatten om het legen te vereenvoudigen. Verder heeft de FalcoJona een inhoud van 50 liter (ook verkrijgbaar in 70 l en 100 l).

Voor uw buitenterrein of openbare ruimte?

Wilt u een afvalbak op maat voor uw bedrijfsterrein of gemeente? Neem contact op met een van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder met advies of een bezoek op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Meer productinformatie?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!