Back to top
Tawk.to

Falco en het nieuwe werken

Home Projecten Falco en het nieuwe werken

Het pand van het hoofdkantoor van ASR Verzekeringen in Utrecht is duurzaam gerenoveerd. Het vernieuwde kantoor is volledig ingericht op het Nieuwe Generatie Werken, waar het niet alleen voor medewerkers fijn is om te werken, maar waar ook externen ook van harte welkom zijn.

Werkplekken hebben bijvoorbeeld zicht op wintertuinen. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen gezonder zijn als ze een groen uitzicht hebben.

Falco straatmeubilair

Het buitenterrein rondom ASR is ingericht met producten uit de FalcoLinea serie. Zo zijn er 8 FalcoLinea picknicksets geplaatst, 14 enkelzijdige FalcoLinea zitbanken met rugleuning en  8 FalcoLinea banken zonder rugleuning. Het FalcoLinea straatmeubilair is ontworpen in samenwerking met ipv Delft. Het lijkt net alsof de zitelementen uit de grond omhoog rijzen. De producten die zijn geplaatst bij ASR bestaan uit FSC gecertificeerd hardhout in combinatie met staal, gepoedercoat in een antracietgrijze kleur. FalcoLinea straatmeubilair is ook leverbaar in geheel staal.

Naast de banken met en zonder rugleuning en de picknicksets zijn er ook FalcoLinea stoelen, sofa’s, tribunes en afvalbakken verkrijgbaar.

Geschikt voor elke buitenruimte

De FalcoLinea serie wordt regelmatig geplaatst op bedrijventerreinen, zoals voor bedrijvenpark Novio Tech, Nijmegen, maar ook in stadscentra in bijvoorbeeld Hapert, Capelle aan den IJssel, Strijen of Nieuwerkerk of op het schoolplein bij het Drenthe College in Assen of Hogeschool Amstel Campus in Amsterdam.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!