Back to top
Tawk.to

Falco en het nieuwe werken

Home Projecten Falco en het nieuwe werken

Het pand van het hoofdkantoor van ASR Verzekeringen in Utrecht is duurzaam gerenoveerd. Het vernieuwde kantoor is volledig ingericht op het Nieuwe Generatie Werken, waar het niet alleen voor medewerkers fijn is om te werken, maar waar ook externen ook van harte welkom zijn.

Werkplekken hebben bijvoorbeeld zicht op wintertuinen. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen gezonder zijn als ze een groen uitzicht hebben.

Falco straatmeubilair

Het buitenterrein rondom ASR is ingericht met producten uit de FalcoLinea serie. Zo zijn er 8 FalcoLinea picknicksets geplaatst, 14 enkelzijdige FalcoLinea zitbanken met rugleuning en  8 FalcoLinea banken zonder rugleuning. Het FalcoLinea straatmeubilair is ontworpen in samenwerking met ipv Delft. Het lijkt net alsof de zitelementen uit de grond omhoog rijzen. De producten die zijn geplaatst bij ASR bestaan uit FSC gecertificeerd hardhout in combinatie met staal, gepoedercoat in een antracietgrijze kleur. FalcoLinea straatmeubilair is ook leverbaar in geheel staal.

Naast de banken met en zonder rugleuning en de picknicksets zijn er ook FalcoLinea stoelen, sofa’s, tribunes en afvalbakken verkrijgbaar.

Geschikt voor elke buitenruimte

De FalcoLinea serie wordt regelmatig geplaatst op bedrijventerreinen, zoals voor bedrijvenpark Novio Tech, Nijmegen, maar ook in stadscentra in bijvoorbeeld Hapert, Capelle aan den IJssel, Strijen of Nieuwerkerk of op het schoolplein bij het Drenthe College in Assen of Hogeschool Amstel Campus in Amsterdam.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!