Back to top
Tawk.to

Falco straatmeubilair voor bedrijvenpark Novio Tech

Home Projecten Falco straatmeubilair voor bedrijvenpark Novio Tech

Novio Tech Campus is een nieuw, dynamisch bedrijvenpark voor innovatieve bedrijven in de halfgeleiderindustrie, health en life science. De campus is onderdeel van industrieterrein Winkelsteeg in Nijmegen. Kernbegrippen zijn productontwikkeling, kennisdelen en samenwerking. 

FalcoLinea serie

Uiteraard is er op het buitenterrein van de campus ook ruimte voor ontspanning. De directie van de Novio Tech Campus heeft voor de meubilairlijn FalcoLinea gekozen om de buitenruimte op de campus te verfraaien. In totaal zijn er  6 enkelzijdige zitbanken met rugleuning, 4 picknicksets en 7 afvalbakken geleverd. De FalcoLinea serie kenmerkt zich door de S-vorm en het ontbreken van steunen aan de achterkant. Het uitgangspunt van de ontwerpers van ipv Delft was om meubilair te ontwikkelen dat eruitziet alsof de bekleding direct uit de grond komt.
De geplaatste producten bestaan uit FSC® gecertificeerd hardhouten latten en staal. Duurzame materialen en onderhoudsarm. In de FalcoLinea serie zijn ook banken zonder rugleuning, sofa’s, tribune banken, geheel stalen banken en stoelen en plantenbakken beschikbaar.

Complete meubilairlijnen

Bent u ook geïnteresseerd in (her)inrichting van de buitenruimte met een complete meubilairlijn? Falco heeft ruime keus in diverse series straatmeubilair, neem contact op met één van Falco's projectadviseurs, zij helpen u graag ook op locatie! Falco heeft advies gegeven over het plaatsen van de producten en tevens heeft Falco de producten geplaatst op het terrein van Novio Tech Campus, tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Meer informatie over de geplaatste FalcoLinea producten?

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!