Back to top
Tawk.to

Falco straatmeubilair voor bedrijvenpark Novio Tech

Home Projecten Falco straatmeubilair voor bedrijvenpark Novio Tech

Novio Tech Campus is een nieuw, dynamisch bedrijvenpark voor innovatieve bedrijven in de halfgeleiderindustrie, health en life science. De campus is onderdeel van industrieterrein Winkelsteeg in Nijmegen. Kernbegrippen zijn productontwikkeling, kennisdelen en samenwerking. 

FalcoLinea serie

Uiteraard is er op het buitenterrein van de campus ook ruimte voor ontspanning. De directie van de Novio Tech Campus heeft voor de meubilairlijn FalcoLinea gekozen om de buitenruimte op de campus te verfraaien. In totaal zijn er  6 enkelzijdige zitbanken met rugleuning, 4 picknicksets en 7 afvalbakken geleverd. De FalcoLinea serie kenmerkt zich door de S-vorm en het ontbreken van steunen aan de achterkant. Het uitgangspunt van de ontwerpers van ipv Delft was om meubilair te ontwikkelen dat eruitziet alsof de bekleding direct uit de grond komt.
De geplaatste producten bestaan uit FSC® gecertificeerd hardhouten latten en staal. Duurzame materialen en onderhoudsarm. In de FalcoLinea serie zijn ook banken zonder rugleuning, sofa’s, tribune banken, geheel stalen banken en stoelen en plantenbakken beschikbaar.

Complete meubilairlijnen

Bent u ook geïnteresseerd in (her)inrichting van de buitenruimte met een complete meubilairlijn? Falco heeft ruime keus in diverse series straatmeubilair, neem contact op met één van Falco's projectadviseurs, zij helpen u graag ook op locatie! Falco heeft advies gegeven over het plaatsen van de producten en tevens heeft Falco de producten geplaatst op het terrein van Novio Tech Campus, tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Meer informatie over de geplaatste FalcoLinea producten?

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!