Back to top
Tawk.to

Falco straatmeubilair voor bedrijvenpark Novio Tech

Home Projecten Falco straatmeubilair voor bedrijvenpark Novio Tech

Novio Tech Campus is een nieuw, dynamisch bedrijvenpark voor innovatieve bedrijven in de halfgeleiderindustrie, health en life science. De campus is onderdeel van industrieterrein Winkelsteeg in Nijmegen. Kernbegrippen zijn productontwikkeling, kennisdelen en samenwerking. 

FalcoLinea serie

Uiteraard is er op het buitenterrein van de campus ook ruimte voor ontspanning. De directie van de Novio Tech Campus heeft voor de meubilairlijn FalcoLinea gekozen om de buitenruimte op de campus te verfraaien. In totaal zijn er  6 enkelzijdige zitbanken met rugleuning, 4 picknicksets en 7 afvalbakken geleverd. De FalcoLinea serie kenmerkt zich door de S-vorm en het ontbreken van steunen aan de achterkant. Het uitgangspunt van de ontwerpers van ipv Delft was om meubilair te ontwikkelen dat eruitziet alsof de bekleding direct uit de grond komt.
De geplaatste producten bestaan uit FSC® gecertificeerd hardhouten latten en staal. Duurzame materialen en onderhoudsarm. In de FalcoLinea serie zijn ook banken zonder rugleuning, sofa’s, tribune banken, geheel stalen banken en stoelen en plantenbakken beschikbaar.

Complete meubilairlijnen

Bent u ook geïnteresseerd in (her)inrichting van de buitenruimte met een complete meubilairlijn? Falco heeft ruime keus in diverse series straatmeubilair, neem contact op met één van Falco's projectadviseurs, zij helpen u graag ook op locatie! Falco heeft advies gegeven over het plaatsen van de producten en tevens heeft Falco de producten geplaatst op het terrein van Novio Tech Campus, tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Meer informatie over de geplaatste FalcoLinea producten?

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!