Back to top
Tawk.to

FalcoLinea straatmeubilair voor herinrichting Hapert

Home Projecten FalcoLinea straatmeubilair voor herinrichting Hapert

Via Falco’s partner Van Beers Hoogeloon maakte Falco FalcoLinea straatmeubilair voor het centrum in de gemeente Hapert. Met duurzaam en design straatmeubilair is dit centrum weer helemaal klaar voor de toekomst.

Straatmeubilair met tijdloos design

De serie FalcoLinea straatmeubilair is een van de meest verkochte series straatmeubilair van Falco en met recht een succesnummer te noemen. Tijdloos design, duurzaam gemaakt en met lange levensduur is dit straatmeubilair een aanwinst voor (openbare) buitenruimtes! De serie kenmerkt zich door een slank stalen frame en hardhouten bekleding die zo uit de grond lijken te komen. 

In Hapert zijn de volgende producten uit de FalcoLinea serie geplaatst:

FalcoLinea stoelen en banken met een slank ontwerp en door de kenmerkende S-vorm geen steunen aan de achterzijde van de stoel. Door de voetplaat die op of onder maaiveld wordt geplaatst met fundatie heeft de stoel en bank genoeg tegenwicht en stabiliteit. Een mooie en duurzame aanwinst voor de openbare ruimte.

FalcoLinea afvalbakken met een stoer uiterlijk en met ruime inhoud, maar liefst 80 l. Robuust en passend bij de FalcoLinea serie houdt deze afvalbak uw openbare ruimte schoon en mooi!

Herinrichting voor uw centrum of openbare ruimtes?

Naast standaard producten heeft Falco ook mogelijkheden voor projecten op maat. Zoekt u een partij die straatmeubilair voor uw inrichting levert? Falco ontwikkelt, produceert, monteert en plaatst straatmeubilair en draagt zorg voor uw gehele project. Voor een vrijblijvend adviesgesprek neem contact op met Falco. Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Producten FalcoLinea

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!