Back to top
Tawk.to

Inrichting Stadsplein Capelle a/d IJssel

Home Projecten Inrichting Stadsplein Capelle a/d IJssel

Op het Stadsplein in Capelle a/d IJssel staan lampenkappen naast het straatmeubilair uit de serie FalcoLinea. Zowel de verlichting als het straatmeubilair hebben een warme, huiselijke uitstraling die prima past bij de stedelijke ruimte.

Het ontwerpbureau ipv Delft ontwierp deze populaire producten voor de buitenruimte en adviseerde de gemeente over de inrichting van het plein.

FalcoLinea straatmeubilair

De FalcoLinea serie straatmeubiliar is door ipv Delft ontworpen voor Falco. De meubilairlijn wordt gemaakt in de Falco fabriek te Vriezenveen (ov).

De FalcoLinea serie bestaat uit banken met en zonder rugleuning in hout of staal uitgevoerd, een bijzondere sofa, een tribunebank en zelfs een FalcoLinea niveaubank. Naast een stoel in hout of staal uitgevoerd, een afvalbak en een plantenbak bestaat er ook nog een picknicktafel in de FalcoLinea serie.

Duurzaam

Het materiaal bestaat uit duurzame materialen zoals FSC®-gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal, aanvullend gepoedercoat in antraciet grijs.

Voor een mooiere buitenwereld, ook voor later.

Bekijk alle producten uit de FalcoLinea-serie:

Foto's: ipv delft.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!