Back to top
Tawk.to

Terreininrichting bij Jumbo Schot

Home Projecten Terreininrichting bij Jumbo Schot

In opdracht van Lankor Hoveniers heeft Falco het nieuwe  buitenterrein van Jumbo Schot Nieuwerkerk ingericht met diverse Falco producten.

Boombeschermers

Op het parkeerterrein zijn in totaal 22 boombeschermers geplaatst van het model Rubo. Deze boombeschermers zijn vierkant en bestaan uit twee delen. De boombeschermers zijn van staal en gepoedercoat in antracietgrijs. In dit geval beschermen ze lantaarnpalen.

Straatmeubilair

Tevens zijn er vier enkelzijdige zitbanken FalcoLinea met rugleuning geplaatst op het plein voor de Jumbo supermarkt.  De FalcoLinea bank bestaat uit FSC gecertificeerd hardhouten latten en een staalconstructie. De staalconstructie is gepoedercoat in dezelfde kleur als de boombeschermers.

Op het terrein staan ook vier FalcoLinea afvalbakken. Deze afvalbakken bestaan net als de banken uit FSC gecertificeerde hardhouten latten en een stalen binnenbak. Net als de overige geleverde producten is het staalwerk van de FalcoLinea afvalbakken ook in antracietgrijs gepoedercoat. De afvalbak is voorzien van een kap die dient ter afscherming van regenwater. De kap is los te bestellen, ook eenvoudig in onze webshop aan te schaffen.

Projecten

Falco heeft al eerder een project uitgevoerd voor Jumbo; een overkapping om winkelwagentjes droog onder te stallen. Voor meer projecten kunt u ook ons Pinterest bord Terreininrichting Detailhandel bekijken.

Advies

Wenst u advies over de inrichting van een buitenruimte? Onze projectadviseurs denken graag met u mee, ook op locatie!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!