Back to top
Tawk.to

Terreininrichting bij Jumbo Schot

Home Projecten Terreininrichting bij Jumbo Schot

In opdracht van Lankor Hoveniers heeft Falco het nieuwe  buitenterrein van Jumbo Schot Nieuwerkerk ingericht met diverse Falco producten.

Boombeschermers

Op het parkeerterrein zijn in totaal 22 boombeschermers geplaatst van het model Rubo. Deze boombeschermers zijn vierkant en bestaan uit twee delen. De boombeschermers zijn van staal en gepoedercoat in antracietgrijs. In dit geval beschermen ze lantaarnpalen.

Straatmeubilair

Tevens zijn er vier enkelzijdige zitbanken FalcoLinea met rugleuning geplaatst op het plein voor de Jumbo supermarkt.  De FalcoLinea bank bestaat uit FSC gecertificeerd hardhouten latten en een staalconstructie. De staalconstructie is gepoedercoat in dezelfde kleur als de boombeschermers.

Op het terrein staan ook vier FalcoLinea afvalbakken. Deze afvalbakken bestaan net als de banken uit FSC gecertificeerde hardhouten latten en een stalen binnenbak. Net als de overige geleverde producten is het staalwerk van de FalcoLinea afvalbakken ook in antracietgrijs gepoedercoat. De afvalbak is voorzien van een kap die dient ter afscherming van regenwater. De kap is los te bestellen, ook eenvoudig in onze webshop aan te schaffen.

Projecten

Falco heeft al eerder een project uitgevoerd voor Jumbo; een overkapping om winkelwagentjes droog onder te stallen. Voor meer projecten kunt u ook ons Pinterest bord Terreininrichting Detailhandel bekijken.

Advies

Wenst u advies over de inrichting van een buitenruimte? Onze projectadviseurs denken graag met u mee, ook op locatie!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!