Back to top
Tawk.to

Terreininrichting bij Jumbo Schot

Home Projecten Terreininrichting bij Jumbo Schot

In opdracht van Lankor Hoveniers heeft Falco het nieuwe  buitenterrein van Jumbo Schot Nieuwerkerk ingericht met diverse Falco producten.

Boombeschermers

Op het parkeerterrein zijn in totaal 22 boombeschermers geplaatst van het model Rubo. Deze boombeschermers zijn vierkant en bestaan uit twee delen. De boombeschermers zijn van staal en gepoedercoat in antracietgrijs. In dit geval beschermen ze lantaarnpalen.

Straatmeubilair

Tevens zijn er vier enkelzijdige zitbanken FalcoLinea met rugleuning geplaatst op het plein voor de Jumbo supermarkt.  De FalcoLinea bank bestaat uit FSC gecertificeerd hardhouten latten en een staalconstructie. De staalconstructie is gepoedercoat in dezelfde kleur als de boombeschermers.

Op het terrein staan ook vier FalcoLinea afvalbakken. Deze afvalbakken bestaan net als de banken uit FSC gecertificeerde hardhouten latten en een stalen binnenbak. Net als de overige geleverde producten is het staalwerk van de FalcoLinea afvalbakken ook in antracietgrijs gepoedercoat. De afvalbak is voorzien van een kap die dient ter afscherming van regenwater. De kap is los te bestellen, ook eenvoudig in onze webshop aan te schaffen.

Projecten

Falco heeft al eerder een project uitgevoerd voor Jumbo; een overkapping om winkelwagentjes droog onder te stallen. Voor meer projecten kunt u ook ons Pinterest bord Terreininrichting Detailhandel bekijken.

Advies

Wenst u advies over de inrichting van een buitenruimte? Onze projectadviseurs denken graag met u mee, ook op locatie!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!