Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 48: Ronde FalcoSinus boombanken en FalcoLinea XXL zitelement

Week 48: Ronde FalcoSinus boombanken en FalcoLinea XXL zitelement
Week 48: Ronde FalcoSinus boombanken en FalcoLinea XXL zitelement
Werk in uitvoering 29 nov 2019

Het schoolplein het Montessori Lyceum in Amsterdam kreeg afgelopen week een upgrade! Falco monteurs plaatsen er vier ronde boombanken, één groot zitelement inclusief plantenbakken en drie stuks afvalbakken. 

Ronde boombank FalcoSinus

De ronde bank met rugleuning aan de binnenzijde heeft een diameter van 300 cm en is pgebouwd uit 4 elementen van 90º. De bank is voorzien van stalen banksteunen (8 stuks) en de staalconstructie is gepoedercoat in RAL 7016, antracietgrijs. De FalcoSinus is verkrijgbaar in verschillende radii en hoeken waardoor diverse opstellingen mogelijk zijn. 

FalcoLinea XXL zitelement

FalcoLinea XXL zitelement is al vele malen elders met succes geleverd en geplaatst. De XXL zitbank is geen standaard bank met vastliggende afmetingen maar wordt geheel naar wens van de klant ontworpen en geproduceerd. De comfortabele zitbank is voor het Montessori Lyceum voorzien van niet één maar twee geintegreerde plantenbakken. Ook bij deze bank is de staalconstructie gepoedercoat in RAL 7016. Verschillende FalcoLinea XXL opstellingen zijn geplaatst op diverse locaties. Bijvoorbeeld in Hengelo (Overijssel),  Zwolle en  in Rijswijk.

FalcoJona afvalbak

De FalcoJona is de sterk afvalbak van Falco. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking met Falco en gemaakt in onze fabriek in Vriezenveen, is deze afvalbak een sterk staaltje straatmeubilair. 

Schoolplein in richten

Ook toe aan een upgrade van uw schoolplein? Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact op via de mail; info@falco.nl of telefoon: 0546 55 44 44. Of kijk op Pinterest op ons bord: Schoolplein inrichten.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!